Andrew Tate: Παραμένει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα ο μισογύνης influencer

Andrew Tate: Παραμένει στη φυλακή για έναν ακόμη μήνα ο μισογύνης influencer
Andrew Tate ap

Δικαστήριο της Ρουμανίας παρατείνει την κράτηση του ακροδεξιού, μισογύνη Influencer και του αδερφού του. Κατηγορούνται για σωματεμπορία και βιασμό

Ο Influencer Andrew Tate και ο αδελφός του Tristan θα παραμείνουν υπό κράτηση έως τις 27 Φεβρουαρίου, αφού ένα ρουμανικό δικαστήριο παρέτεινε την κράτησή τους από την αστυνομία.

Οι δύο άνδρες που ερευνώνται για κατηγορίες για σωματεμπορία και βιασμό, θα παραμείνουν στη φυλακή για άλλες 30 ημέρες, όπως αποφάσισε ο δικαστής αποφάσισε ότι θα παραμείνουν στη φυλακή για άλλες 30 ημέρες, σύμφωνα με το BBC.

Οι λόγοι αυτής της παράτασης θα δοθούν αργότερα σε γραπτή δήλωση. Ο Tate και ο αδερφός του αρνούνται αμφότεροι τις κατηγορίες εναντίον τους.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι τα αδέρφια ήταν μέλη μιας οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που εκμεταλλευόταν γυναίκες αναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο. Ωστόσο, δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες σε βάρος των αδελφών.

Ο πρώην kickboxer έχει εκατομμύρια διαδικτυακούς οπαδούς – παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί από ιστότοπους όπως το TikTok, το Instagram, το Facebook και το YouTube για μισογύνικα σχόλια.

Μετακόμισε στο Βουκουρέστι πριν από πέντε χρόνια και συνελήφθη τον περασμένο μήνα μετά από έφοδο στο σπίτι του.

Οι δικηγόροι των αδελφών Τέιτ υποστήριξαν ότι οι εισαγγελείς δεν είχαν παρουσιάσει νέα στοιχεία στην αίτησή τους για παράταση της περιόδου κράτησης και είχαν δηλώσει πριν από την τελευταία ακροαματική διαδικασία ότι ήταν “αισιόδοξοι” ότι θα απορριφθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα