Απίστευτα πλάνα: Ελληνοκαναδός καταγράφει τσουνάμι πάγου στον Νιαγάρα

Απίστευτα πλάνα: Ελληνοκαναδός καταγράφει τσουνάμι πάγου στον Νιαγάρα
Lake Erie George Kourounis/Facebook

Οι ισχυροί άνεμοι έσπρωξαν τα κομμάτια του πάγου πάνω από την κοίτη του ποταμού, προκαλώντας συσσώρευση μεγάλης ποσότητας πάγου πάνω στην άσφαλτο - Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα του George Kourunis, του ανθρώπου που έχει κατέβει στην "πύλη της Κόλασης".

Ο Ελληνοκαναδός Τζορτζ Κορούνις είναι διάσημος εξερευνητής και παρουσιαστής της εκπομπής Angry Planet του δικτύου OLN. Παράλληλα, συνεργάζεται με ένα γραφείο που πραγματοποιεί “εξορμήσεις” σε περιοχές που ξεσπούν ακραία καιρικά φαινόµενα.

Είναι επίσης κυνηγός καταιγίδων από το 1997. Μεταξύ των ντοκουμέντων του είναι και πλάνα από τον καταστροφικό τυφώνα Κατρίνα του 2005, ενώ έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του το 2006 στο χείλος του κρατήρα στο Mount Yasur στο Βανουάτου ενώ το ηφαίστειο έβγαζε λάβα. Είναι ακόμη, ο πρώτος άνθρωπος  που κατέβηκε στα βάθη του κρατήρα Νταρζάβα, γνωστού ως “πύλη της Κόλασης”, στο Τουρκμενιστάν. Έχει βάθος 30 μέτρα και πλάτος 65 μέτρα και η αποστολή χρηματοδοτήθηκε από το National Geographic.

Τώρα, ο ελληνοκαναδός εξερευνητής κατέγραψε με την κάμερά του πραγματικό τσουνάμι από πάγο στην Erie Lake στο Οντάριο του Καναδά. Όπως θα δείτε, τα κομμάτια πάγου παραλίγο να τον παρασύρουν.

Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο στον ποταμό Νιαγάρα, την ώρα που το Οντάριο και η Νέα Υόρκη πλήττονταν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από ισχυρότατους ανέμους και έντονα κύματα κακοκαιρίας.

Δείτε το βίντεο:

Η ανάρτηση του Τζορτζ Κορούνις:

Πώς κάλυψε το θέμα το CBS:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα