Απίστευτο: Κόκορας σκότωσε αστυνομικό

Απίστευτο: Κόκορας σκότωσε αστυνομικό
shutterstock

Ο άτυχος αστυνομικός από τις Φιλιππίνες συμμετείχε σε επιχείρηση σε χώρο που διεξαγόταν παράνομη κοκορομαχία.

Άδοξο τέλος με τον πιο περίεργο τρόπο, είχε ένας αστυνομικός στις Φιλιππίνες, καθώς σκοτώθηκε από κόκορα σε επιδρομή σε χώρο που διεξαγόταν παράνομη κοκορομαχία.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία του Βόρειου Σαμάρ. Ο άτυχος αξιωματικός χτυπήθηκε από γάντζο που έφερε στο πόδι του το πτηνό, ο οποίος έκοψε το αριστερό πόδι του και πιο συγκεκριμένα την μηριαία αρτηρία του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρει το BBC.

Οι κοκορομαχίες έχουν απαγορευτεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορονοϊού. Πριν από την πανδημία επιτρέπονταν μόνο σε αδειοδοτημένους χώρους τις Κυριακές και τις αργίες, καθώς και κατά τη διάρκεια τοπικών γιορτών με διάρκεια έως τρεις μέρες, όπως αναφέρει το κυβερνητικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Philippine News Agency (PNA).

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι το ατύχημα ήταν “ατυχές”, αποκαλώντας το “ένα κομμάτι κακής τύχης που δεν μπορώ να εξηγήσω”. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου το είπαν για πρώτη φορά. Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 25 χρόνια μου ως αστυνομικός που έχασα έναν άνδρα εξαιτίας ενός αγώνα κοκοριών”.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων ενώ κατασχέθηκαν επτά κοκόρια, γάντζοι και 550 πέσο Φιλιππίνων (10 ευρώ) ενώ αναζητούνται τρεις ακόμα ύποπτοι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version