Απίστευτος Μπόρις Τζόνσον: Δείτε πως αντέδρασε όταν σπουδάστρια λιποθύμησε σε ομιλία του

Απίστευτος Μπόρις Τζόνσον: Δείτε πως αντέδρασε όταν σπουδάστρια λιποθύμησε σε ομιλία του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός όχι μόνο αδιαφόρησε για τη λιποθυμία της νεαρής σπουδάστρια, αλλά έκανε και χιούμορ ότι μάλλον πρόκειται για σινιάλο, προκειμένου να ολοκληρώσει γρηγορότερα την ομιλία του.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον συνέχισε την ομιλία του σήμερα, ενώπιον σπουδαστών της ακαδημίας της Αστυνομίας στη βόρεια Αγγλία, ακόμη και όταν μια νεαρή νεοσύλλεκτη αισθάνθηκε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να καθίσει, ένα γεγονός που σχολιάστηκε με οξύτητα από τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στην πρώτη σειρά, ακριβώς πίσω από τον Τζόνσον, όταν αισθάνθηκε δυσφορία. Ο πρωθυπουργός, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι συνέβη, στράφηκε και την ρώτησε αν ήταν καλά. Κατόπιν, συνέχισε να μιλά ατάραχος, ενώ εκείνη σωριάστηκε στο κάθισμα.

“Λυπάμαι. Νομίζω ότι είναι σινιάλο για να τελειώνω γρήγορα”, ειρωνεύτηκε ο Τζόνσον, γελώντας. Η αστυνομικός σηκώθηκε όρθια λίγο αργότερα, ενώ ο πρωθυπουργός μιλούσε ακόμη. Το επεισόδιο σχολιάστηκε όπως ήταν φυσικό στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί αποδοκίμασαν τη στάση του Τζόνσον. 

 

“Άφησε τους σπουδαστές να περιμένουν και δεν αποτελεί έκπληξη που κάποιος από αυτούς φαίνεται ότι λιποθύμησε”, έγραψε στο Twitter η σκιώδης υπουργός Εσωτερικών των Εργατικών, Νταϊάν Άμποτ. “Είδε τι συνέβη και το αγνόησε. Αυτό τα λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτόν τον άνθρωπο – και τον βαθμό αλληλεγγύης του προς τις αστυνομικές υπηρεσίες”, πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και περισσότερο στην αστυνομική σχολή του Γουέικφιλντ, για να εκφωνήσει μια ομιλία αφιερωμένη στη δημόσια ασφάλεια, εν μέσω της πολιτικής κρίσης του Brexit. “Είναι κατάχρηση εξουσίας από τον Μπόρις Τζόνσον να υποχρεώνει τόσους σπουδαστές να σταματήσουν τα μαθήματά τους και τη δουλειά τους για να συμμετάσχουν σε μια πολιτική κίνηση”, σχολίασε μια άλλη βουλευτής των Εργατικών, η Ιβέτ Κούπερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα