Αργεντινή: 22χρονη κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της με ένα κινητό τηλέφωνο

Αργεντινή: 22χρονη κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της με ένα κινητό τηλέφωνο
shutterstock

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται 22χρονη, στην Αργεντινή, μετά από βίαιο τσακωμό με τον σύντροφό της, στο οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με ένα κινητό τηλέφωνο.

Η 22χρονη Ροξάνα Αντελίνα Λόπεζ, κατηγορείται για ανθρωποκτονία του φίλου της, Λουίς Ντάριο Γκουαντάι, σύμφωνα με το ποινικό δικαστήριο στο Καφαγιάτε, στη βορειοδυτική Αργεντινή.

Η 22χρονη έπειτα από έρευνες, φέρεται να σκότωσε τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια έντονου τσακωμού, στον οποίο δέχθηκε σωματική βία από τον σύντροφό της. Η ίδια σύμφωνα με τις έρευνες, χτύπησε τον φίλο της στο κεφάλι, πετώντας του ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Λουίς μετά το επεισόδιο κατά το οποίο τραυματίστηκε στον κρόταφο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ‘San Bernardo’ με έντονες ημικρανίες, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών.

Ο Λουίς έχασε τη ζωή του στις 18 Απριλίου, ωστόσο η είδηση για το περιστατικό έγινε γνωστή την Παρασκευή (24/09), αφού πρόσφατα προέκυψε ότι η σύντροφός του είναι εκείνη που ερευνάται από τις αρχές για τα αίτια του θανάτου του.

Μέχρι τώρα, η μητέρα του θύματος ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ η κατηγορούμενη αναμένεται να ισχυριστεί πως χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο για να αμυνθεί, καθώς δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από τον σύντροφό της.

Τον Αύγουστο, όπως αναφέρει η Daily Mail, δικαστήριο στην πόλη Τουκουμάν, της Αργεντινής αθώωσε την Τζέσικα Οσόρες από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, η οποία σκότωσε τον σύντροφό της με το μαχαίρι, που λίγες στιγμές νωρίτερα την απειλούσε ο ίδιος.

Οι δικαστές αποφάνθηκαν πως η κατηγορούμενη χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να αμυνθεί, καθώς απεδείχθη πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, από τον σύζυγό της, επί εννέα ολόκληρα έτη.

Η ίδια είπε στο δικαστήριο: “Ήταν η ζωή μου ή η δική του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version