Αυστραλία: Δύο Έλληνες άνοιξαν ζυθοποιείο – Φτιάχνουν μπύρα με γεύση καφέ

Αυστραλία: Δύο Έλληνες άνοιξαν ζυθοποιείο – Φτιάχνουν μπύρα με γεύση καφέ
Πέτρος Γυφτόπουλος και Γιάννης Σιμούλης

Ο πρώην «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο, Πέτρος Γυφτόπουλος παρέα με τον πρώην τραπεζικό Γιάννη Σιμούλη φτιάχνουν την δική τους μπίρα στην Αυστραλία και είναι ανάρπαστη.

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος, χημικός μηχανικός στο επάγγελμα, αλλά γνωστός σε πολλούς από την εκπομπή “Πάμε Πακέτο, όπου για 7 συναπτά έτη είχε το ρόλο του ταχυδρόμου και ο Γιάννης Σιμούλης, ο οποίος δούλευε σε τράπεζα, πριν εγκαταλείψει τη ζωή στην Ελλάδα, αποφάσισαν να τα παρατήσουν όλα και να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο κανάλι του Open, οι δύο Έλληνες μίλησαν για την απόφασή τους να αλλάξουν ζωή και να στραφούν στη ζυθοποιία.

Μη έχοντας καμιά σχέση με την παραγωγή μπύρας προηγουμένως, ξαφνικά άρχισαν να παράγουν μπύρα σε ερασιτεχνικό επίπεδο αρχικά, ενώ εντύπωση κάνει ότι τις πληροφορίες για την παραγωγή της μπύρας της βρήκαν στο.. διαδίκτυο.

Οι δύο νέοι δεν αρκούνται στην παραγωγή της κλασικής μπύρας. Οι εφευρετικοί Έλληνες νεο-μετανάστες, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, παράγουν μπύρα με γεύση σοκολάτας, αλλά και γεύση καφέ.

Ακόμη, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως μετανάστες στο εξωτερικό.

Παρακάτω το βίντεο από τη συνέντευξη των δύο Ελλήνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα