Χάος στο αεροδρόμιο του Salvador για να δει Μουντιάλ η Μέρκελ

Χάος στο αεροδρόμιο του Salvador για να δει Μουντιάλ η Μέρκελ

Για λόγους ασφαλείας, ακινητοποιημένα ήταν όσα αεροπλάνα είχαν προορισμό την πόλη που διοργανωνόταν ο αγώνας μεταξύ Γερμανίας και Πορτογαλίας. Υπήρχε λόγος σοβαρός

Το μέρος των Ελλήνων παίρνει ο Ed Malyon της Mirror, μετά την ταλαιπωρία που είχε στο αεροδρόμιο λόγω της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ η οποία βρέθηκε στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας με την Πορτογαλία.

Τέσσερις ώρες καθυστέρηση είχε η πτήση του δημοσιογράφου από το Belo Horizonte προς την Fortaleza καθώς είχε ενδιάμεση στάση στην πόλη του Salvador την ώρα του αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Πορτογαλίας.

Στο γήπεδο βρισκόταν και η Γερμανίδα Καγκελάριος, την οποία ο Ed αποκαλεί "διάβολο", με αποτέλεσμα να υπάρχει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την πόλη κατά τη διάρκεια του αγώνα για λόγους ασφαλείας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει στο αεροδρόμιο του  Belo Horizonte  για περισσότερο από τέσσερις ώρες ως ότου τελειώσει ο αγώνας στο Salvador.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντέλμα Ρούσεφ, ενώ παρέστη και σε ένα δείπνο εργασίας.

Πηγή: mirror

SHARE:

24Media Network