Δανοί αποκλείστηκαν από χιονοθύελλα στο καλύτερο δυνατό μέρος

Δανοί αποκλείστηκαν από χιονοθύελλα στο καλύτερο δυνατό μέρος
Τίποτα δεν έλειψε στους αποκλεισμένους στο κατάστημα της ΙΚΕΑ, σε πόλη της Δανίας. shutterstock

Στην πόλη Aalborg, βόρεια της Δανίας ξέσπασε χιονοθύελλα και έγιναν απαγορευτικές οι μετακινήσεις. Όλοι πέρασαν το βράδυ τους, όπου βρίσκονται. Εικοσιπέντε πολίτες ήταν στο κατάστημα της ΙΚΕΑ.

Στην πόλη Aalborg, βόρεια της Δανίας ξέσπασε ξαφνική χιονοθύελλα. Το χιόνι έφτασε στα 30 εκατοστά και οι μετακινήσεις έγιναν αδύνατες, για κάποιες ώρες.

Γεγονός που σημαίνει πως όλοι υποχρεώθηκαν να περάσουν το βράδυ όπου βρίσκονταν. Ένα παράδειγμα ήταν οι 300 που κοιμήθηκαν στο αεροδρόμιο.

Άλλο οι 25 πελάτες και υπάλληλοι που πριν αρχίσει το φαινόμενο ήταν στο κατάστημα της ΙΚΕΑ.

To άρθρο της εφημερίδας Ekstra Bladet για τους αποκλεισμένους στο ΙΚΕΑ Ekstra Bladet

 

Όπως έγραψε η εφημερίδα Ekstra Bladet που μίλησε με αποκλεισμένους, συγκεντρώθηκαν όλοι στον εκθεσιακό χώρο, μοιράστηκαν ένα δείπνο με τα φαγητά και τα ποτά που βρίσκουμε όλοι στα ΙΚΕΑ και παρακολούθησαν τηλεόραση. Κάποια στιγμή τους χτύπησαν την πόρτα οι εργαζόμενοι του καταστήματος παιχνιδιών που ήταν δίπλα και επίσης, είχαν αποκλειστεί, ζητώντας καταφύγιο. Τους δόθηκε. Έπειτα κοιμήθηκαν όλοι στα κρεβάτια και τους καναπέδες που επίσης, ήταν διαθέσιμα στο χώρο. Το πρωί όλοι πήγαν στο εστιατόριο, για να απολαύσουν πρωινό με ρολά κανέλας και καφέ πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους. Και όλοι συμφώνησαν πως πέρασαν φανταστικά. Για το υπόλοιπο της ημέρας, στο κατάστημα της ΙΚΕΑ έγινε καθαρισμός των πάντων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα