“Δεν φοράω μάσκα για τον ίδιο λόγο που δεν φοράω εσώρουχο”: Η απίστευτη αιτιολογία Αμερικανίδας

“Δεν φοράω μάσκα για τον ίδιο λόγο που δεν φοράω εσώρουχο”: Η απίστευτη αιτιολογία Αμερικανίδας

Γέλιο αλλά και προβληματισμός σε συνεδρίαση τοπικής αρχής στη Φλόριντα, όταν γυναίκα "αποκάλυψε" γιατί είναι κατά της χρήσης μάσκας.

Όλο και πληθαίνουν αυτοί που αντιτίθενται στη χρήση μάσκας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Σε άλλες περιπτώσεις οι αντιδράσεις και η αιτιολογία έχουν μια λογική βάση, σε άλλες όμως ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας, συνθέτουν απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας και γίνονται viral, προσφέροντας απλόχερα γέλιο αλλά και έντονο προβληματισμό.

 

Όπως το περιστατικό που συνέβη στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, στις ΗΠΑ. Σε συνεδρίαση της κομητείας συζητήθηκε και κατόπιν ψηφίστηκε ομόφωνα η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, ωστόσο ορισμένοι κάτοικοι είχαν διαφορετική άποψη.

Κάπου μεταξύ του “νόμου του διαβόλου” και του φόβου του Θεού γιατί παραβιάζονται “οι κανόνες του για την αναπνοή”, του κινδύνου για σατανισμό, παιδοφιλία ακόμα και για θανάτους, ακούστηκε και η ατάκα που τράβηξε την περισσότερη προσοχή. “Δεν φοράω μάσκα για τον ίδιο λόγο που δεν φοράω εσώρουχο. Τα πράγματα πρέπει να αναπνέουν”, είπε παριστάμενη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (26/06) καταγράφηκε ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων στη Φλόριντα, με 8.942 νέες περιπτώσεις. Πρόκειται για αύξηση 62% σε σχέση με τα στοιχεία της προηγούμενης μέρας. Συνολικά στην συγκεκριμένη πολιτεία έχουν καταγραφεί 122.960 κρούσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα