Δεν θα υπάρξει τέταρτο βιβλίο του Λάρσον

default image

Θλίψη προκάλεσε στους φανατικούς αναγνώστες του Σουηδού συγγραφέα του "Millennium", Στιγκ Λάρσον, η ανακοίνωση της συντρόφου ότι δεν πρόκειται να εκδοθεί το πολυαναμενόμενο τέταρτο βιβλίο

H επί τριάντα χρόνια σύντροφος του Λάρσον, Έβα Γκαμπριέλσον, τόνισε πως “δεν πρόκειται να εκδοθεί τέταρτο βιβλίο γιατί απλούστατα  “δεν υπάρχει τέταρτο βιβλίο”!

Ο συγγραφέας απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών αφήνοντας  πίσω του 200 σελίδες του τέταρτου μυθιστορήματος, οι οποίες, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας.

Η Έβα Γκαμπριέλσον, βρίσκεται σε διαμάχη με την οικογένεια του συγγραφέα  για τα δικαιώματα των βιβλίων του, καθώς η ίδια υποστηρίζει ότι “πολλές από τις σκέψεις και τις ιδέες” που εμπεριέχονται στην τριλογία  ήταν δικές της.

Η διαμάχη των επιγόνων του Σουηδού συγγραφέα ξεκίνησε όταν διαπιστώθηκε ότι δεν άφησε πίσω του διαθήκη.

Η Γκαμπριέλσον, παρ’ ότι συζούσε τα τελευταία τριάντα χρόνια με τον Λάρσον, δεν έχει κανένα δικαίωμα στη μεγάλη περιουσία που άφησε πίσω επειδή ήταν ανύπαντροι.

Η ιστορία της Λίζμπεθ Σάλαντερ και του Μίκαελ Μπλόμκβιστ έχει πουλήσει 27 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε σαράντα τέσσερις γλώσσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα