Δολοφονία Πετίτο: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε πάρκο – Ανήκει στον Λόντρι

Δολοφονία Πετίτο: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε πάρκο – Ανήκει στον Λόντρι
Ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι The Moab Police Department via AP, File

Νεκρός είναι ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, καθώς τα ανθρώπινα λείψανα που εντοπίστηκαν την Τετάρτη σε φυσικό πάρκο στη Φλόριντα ανήκουν σε εκείνον.

Τα ανθρώπινα λείψανα που εντοπίστηκαν την Τετάρτη σε φυσικό πάρκο στη Φλόριντα ανήκουν στον Μπράιαν Λόντρι, τον αρραβωνιαστικό της Γκάμπι Πετίτο, της νεαρής γυναίκας που εξαφανίστηκε στη διάρκεια ταξιδιού με βανάκι στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, η ομοσπονδιακή αστυνομία.

«Σύγκριση των στοιχείων από την οδοντοστοιχία του Λόντρι επιβεβαίωσαν ότι τα λείψανα που εντοπίστηκαν» του ανήκουν, επεσήμανε το FBI.

«Αλιγάτορες και ερπετά»

«Είναι ένα επικίνδυνο έργο για τις ομάδες έρευνας που προχωρούν μέσα σε βάλτους γεμάτους αλιγάτορες και ερπετά», επισήμανε η αστυνομία σχολιάζοντας τις έρευνες για τον Λόντρι.

Εκτός από τα λείψανα, στο σημείο εντόπισαν «προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα σακίδιο πλάτης και ένα σημειωματάριο, που ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι», σε μια περιοχή που «μέχρι πρόσφατα βρισκόταν κάτω από το νερό», εξήγησε την Τετάρτη ο πράκτορας του FBI Μάικλ Μακφέρσον.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, στο σημείο εντοπίστηκαν κόκαλα και ένα κρανίο.

Οι γονείς του νεαρού, ο Κρις και η Ρομπέρτα, «ενημερώθηκαν ότι τα λείψανα (…) ανήκουν στον Λόντρι», επιβεβαίωσε ο δικηγόρος τους Στίβεν Μπερτολίνο.

Τι περιέχει το σημειωματάριο του Λόντρι; Ο νεαρός αυτοκτόνησε; Οι ερευνητές του FBI θα παραμείνουν στην περιοχή «αναμφίβολα πολλές ημέρες», τόνισε ο Μακφέρσον, προκειμένου να προσπαθήσουν να απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η εξαφάνιση της Πετίτο τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της, είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Η Πετίτο έπεσε θύμα στραγγαλισμού, δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένας ιατροδικαστής.

Η 22χρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Η σορός της ανακαλύφθηκε κοντά στο κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον , στο δυτικό Ουαϊόμινγκ.

Η Πετίτο και ο Λόντρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις αρχές Ιουλίου, από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου ζουν οι γονείς της.

Καθώς περνούσαν από το Κάνσας, το Κολοράντο, τη Γιούτα, η Πετίτο κατέγραφε τη ζωή τους στο βανάκι και αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως γράφει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στις οποίες διακρινόταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που ζει μια περιπέτεια στις ΗΠΑ.

Η 22χρονη ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της στο Instagram στις 25 Αυγούστου, την ίδια ημέρα κατά την οποία μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της.

Η αστυνομία στη Γιούτα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο τον περασμένο μήνα, όπου καταγραφόταν η νεαρή γυναίκα να περιγράφει, κλαίγοντας, τον διαπληκτισμό που είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τον σύντροφό της, ο οποίος θεωρήθηκε από τις αρχές πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνισή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα