Είναι αυτή η φωτογραφία αποκρουστική και προσβλητική;

Είναι αυτή η φωτογραφία αποκρουστική και προσβλητική;

Αυτή είναι η φωτογραφία που έχει διχάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, με άλλους να βλέπουν έναν πατέρα να φροντίζει τον γιο του και άλλους να κάνουν λόγο για παιδική πορνογραφία

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη φωτογραφία ενός πατέρα που κρατά στα χέρια του τον άρρωστο γιο του.

Η αιτία που η έγινε το "μήλον της έριδος" στο ίντερνετ είναι το γεγονός ότι το Facebook έκρινε τη φωτογραφία προσβλητική και την κατέβασε, αμέσως μετά τη δημοσίευσή της. Ωστόσο, η αντίδραση των χρηστών του ήταν άμεση.

Άλλοι έσπευσαν να την κατακρίνουν, θεωρώντας πως η τρυφερή στιγμή του πατέρα, που προσπαθεί να φροντίσει τον άρρωστο γιο του και να τον κρατήσει κάτω από το νερό ώστε να του πέσει ο πυρετός, είναι αποκρουστικό θέαμα και αφήνει υπονοούμενα παιδεραστίας.

Και στον αντίποδα είναι όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού την "ανωμαλία" ακόμη και σε μια τέτοια τρυφερή φωτογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να παραπέμπει σε παιδική πορνογραφία.

Για την ιστορία, τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του παιδιού Heather Whitten και σύζυγος του Thomas και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κάνουν αρνητικά σχόλια και να προχωρήσουν σε αναφορά της δημοσίευσης, με αποτέλεσμα το Facebook να την κατεβάσει.

Όπως, εξήγησε η μητέρα ο Fox είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, καθώς ήταν άρρωστος με σαλμονέλα και είχε πολύ υψηλό πυρετό και στομαχόπονο. Οι γιατροί τους συνέστησαν να κρατήσουν το παιδί μέσα στο νερό, προκειμένου να ανακουφιστεί ο πυρετός και ο στομαχόπονος.

Εσείς τι πιστεύετε;

ΠΗΓΗ: UNILAD

 

SHARE:

24Media Network