Εκλογές Γερμανίας: Το επιβλητικό εξώφυλλο του Economist με τον γερμανικό αετό που κατακεραυνώνει τη Μέρκελ

Εκλογές Γερμανίας: Το επιβλητικό εξώφυλλο του Economist με τον γερμανικό αετό που κατακεραυνώνει τη Μέρκελ
Economist, twitter

Με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο, ο "Economist" παίρνει θέση στις γερμανικές εκλογές και κατηγορεί την Άνγκελα Μέρκελ για το "χάος" που αφήνει πίσω της.

Με ένα “δυνατό” εξώφυλλο, το βρετανικό περιοδικό “Economist” επέλεξε να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις εκλογές στη Γερμανία, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο Economist “αποχαιρετά” την Άνγκελα Μέρκελ

Ο “Economist”, αφενός κατακεραυνώνει την Άνγκελα Μέρκελ και το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), ενώ παράλληλα τάσσεται σαφώς υπέρ του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) στις επερχόμενες Γερμανικές εκλογές.

Στο στόχαστρο του βρετανικού περιοδικού δεν είναι άλλος από την απερχόμενη γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, την οποία κατηγορεί την ότι αφήνει πίσω της μια χώρα “σε χάος“.

Το εντυπωσιακό εξώφυλλο, είναι στα χρώματα της Γερμανίας και έχει στον κέντρο του τον άλλοτε ισχυρό γερμανικό αετό – όπως αποτυπώνεται στη σκιά του – να είναι πεσμένος και να ψυχορραγεί.

Ο τίτλος του είναι χαρακτηριστικός: “Το χάος που αφήνει πίσω της η Μέρκελ“.

Άνγκελα Μέρκελ και Ελλάδα – Μια “ιδιόμορφη” σχέση

Σε ένα explainer video συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές στιγμές της Άνγκελα Μέρκελ και αποτυπώνουμε όλα τα στάδια της ιδιαίτερης αυτής σχέσης. Κάντε εγγραφή στο κανάλι του NEWS 24/7 στο Youtube για περισσότερα explainer videos!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version