Ελισάβετ: Συνελήφθη άντρας που φώναξε στον Άντριου “είσαι ένας άρρωστος γέρος”

Ελισάβετ: Συνελήφθη άντρας που φώναξε στον Άντριου “είσαι ένας άρρωστος γέρος”
Ο πρίγκιπας Άντριου στο λαϊκό προσκύνημα για την Βασίλισσα Ελισάβετ ap

"Άντριου, είσαι ένας άρρωστος γέρος" φώναξε άντρας στον Πρίγκιπα κατά τη διάρκεια της βασιλικής νεκρικής πομπής σήμερα Δευτέρα. Συνελήφθη από τις αρχές.

Ένας άντρας 22 ετών συνελήφθη από τις αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της βασιλικής νεκρικής πομπής μετά από φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Πρίγκιπα Άντριου. “Είσαι ένας άρρωστος άνδρας” του φώναξε χαρακτηριστικά, με τα βίντεο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Πρίγκιπας Άντριου συνόδευε το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ, περπατώντας πλάι στα αδέρφια του, τον Βασιλιά Κάρολο, την Πριγκίπισσα Άννα και τον Πρίγκιπα Έντουαρντ, Κόμη του Ουέσσεξ.

Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το παρών προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στην Ελισάβετ, καθώς η πομπή κατευθυνόταν προς τον καθεδρικό ναό του St. Giles στην πρωτεύουσα της Σκωτίας.

Μετά την επίθεση κατά του Άντριου, άμεση ήταν η επέμβαση αγνώστων που βρίσκονταν στο σημείο και ακινητοποίησαν τον 22χρονο πετώντας τον στο έδαφος. Οι αρχές απομάκρυναν τον άντρα από το σημείο ενώ εκείνος διατεινόταν πως “Δεν έκανα τίποτα λάθος”.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο του 2022 αφαιρέθηκαν όλοι οι στρατιωτικοί καθώς και άλλοι βασιλικοί τίτλοι του Πρίγκιπα Άντριου μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση Έπστιν και συγκεκριμένα την κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας, όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Την είδηση είχε κάνει γνωστή το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μέσω ανακοίνωσής του, αναφέροντας πως η απόφαση πάρθηκε με την έγκριση και τη συναίνεση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Εδώ και πολλά χρόνια η Βιρτζίνια Τζιούφρε ή Ρόμπερτς, μια Αμερικανίδα 38 ετών που πλέον ζει στην Αυστραλία, κατηγορεί δημοσίως τον Άντριου. Το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να προσφύγει στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι ήταν ένας από τους “ισχυρούς φίλους” στον οποίο την παρέδωσε ο Έπστιν για να την κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη. Υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε τρεις φορές το 2001, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Βασίλισσα Ελισάβετ (1926-2022): Η ζωή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα