Έλον Μασκ: Η μυστηριώδης ανάρτηση στο Twitter γραμμένη στα ελληνικά

Έλον Μασκ: Η μυστηριώδης ανάρτηση στο Twitter γραμμένη στα ελληνικά
Ο Έλον Μασκ AP

Με ένα μόνο tweet του και αυτό γραμμένο στα ελληνικά, ο Έλον Μασκ κατάφερε να ανάψει "φωτιές" στο Twitter, καθώς πολλοί χρήστες που ακολουθούν τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία αναζητούν τι μπορεί να σημαίνει.

Μία αρκετά μυστήρια, πλην όμως γραμμένη στα ελληνικά, ανάρτηση έκανε ο Έλον Μασκ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και κατάφερε να κάνει τους εκατομμύρια χρήστες που τον ακολουθούν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και το Google Translate να “πάρει φωτιά”.

Ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX μπορεί ακόμα να μην έχει αγοράσει τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έπειτα από μήνες οικονομικών και δικαστικών περιπλοκών, ωστόσο καταφέρνει πάντα να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του ακόμα και μέσα από τις αναρτήσεις του.

Ειδικά, όταν στην τελευταία του ανάρτηση επέλεξε να γράψει τη λέξη “διαλεκτική“, χωρίς μάλιστα να τη συνοδεύει από κάποια εξήγηση.

Το συγκεκριμένο tweet έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 35.000 likes και χιλιάδες retweet, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αναζητήσουν μέσω του Google Translate τι μπορεί να σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη, δημοσιεύοντας κάτω από την ανάρτηση του μεγιστάνα τις πιθανές απαντήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα