Επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία: “Καρκίνος οι θεωρίες συνωμοσίας για το κόμμα μας”

Επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία: “Καρκίνος οι θεωρίες συνωμοσίας για το κόμμα μας”
Ο Μιτς ΜακΚόνελ AP

Οι Ρεπουμπλικάνοι επιχειρούν να απαλλαγούν από τα κατάλοιπα που άφησε στο κόμμα τους ο τυφώνας Τραμπ. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Μιτς ΜακΚόνελ.

Δεν την κατονόμασε αλλά την κατακεραύνωσε την Μάτζορι Τέιλορ Γκριν ο Μιτς ΜακΚόνελ.

Ο πολύπειρος Ρεπουμπλικανός πολιτικός,επικεφαλής του κόμματος στη Γερουσία των ΗΠΑ, έχει προφανώς αντιληφθεί ότι η ρητορική εκλεγμένων στο Κογκρέσο όπως η Γκριν τελικά δημιουργεί πολλά προβλήματα στη δημόσια των Ρεπουμπλικάνων.

Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να στείλει το αυστηρό μήνυμά του χωρίς, προς το παρόν, να αναφερθεί σε ονόματα: “Τα ψέματα και οι θεωριες συνωμοσίας είναι καρκίνος για το κόμμα μας” υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ΜακΚόνελ.

Αυτοί που πιστεύουν ότι κανένα αεροπλανο δεν έπληξε το Πεντάγωνο στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 ή ότι οι μαζικοί πυροβολισμοί είναι προσχεδιασμένοι απλά δεν ζει στην πραγματικότητα. Δεν έχουν καμία σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Αμερικανικές οικογένειες και με τις συζητήσεις που κάνουμε για την ενίσχυσή του κόμματος” συνέχισε στο ίδιο δυναμικό μοτίβο.

Η Μάτζορι Τεϊλορ Γκριν είναι ιδιαίτερα ακραία στις απόψεις της. Οπλοφορεί συνεχώς και φωτογραφίζεται με τα όπλα της, χρησιμοποιεί εμπρηστική ρητορική, για τους μετανάστες, τους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και έχει χτίσει ένα πολιτικό προφιλ που παραπέμπει σε θηλυκό Τραμπ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα