Επική στιγμή στη βρετανική τηλεόραση: Μπέρδεψαν τον Όμηρο με τον Homer Simpson

Επική στιγμή στη βρετανική τηλεόραση: Μπέρδεψαν τον Όμηρο με τον Homer Simpson
Το τηλεπαιχνίδι "Tipping Point" στο βρετανικό ITV twitter

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Παίκτες σε βρετανικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι μπέρδεψαν τον Όμηρο με τον Homer Simpson.

Στιγμές άφθονου γέλιου πρόσφερε για μια ακόμη φορά το καθημερινό τηλεπαιχνίδι “Tipping Point” στο βρετανικό ITV, όταν μια απίστευτη απάντηση έσκασε σαν βόμβα σε ερώτηση σχετικά με τον Όμηρο.

Ο παρουσιαστής Ben Shephard δεν κατάφερε να κρύψει το σοκ του όταν συνειδητοποίησε ότι διαγωνιζόμενος μπέρδεψε τον Όμηρο, τον αρχαίο έλληνα ποιητή, με τον Homer από τους Simpsons.

Όταν λοιπόν ο Ben Shephard απευθύνθηκε στους δύο παίκτες για το νέκταρ, το ποτό των θεών με την εξής ερώτηση: “Στα επικά ποιήματά του, ο Όμηρος συχνά αναφέρεται στο νέκταρ που είναι το ποτό το θεών. Ποια είναι η άλλη ουσία για την τροφή τους;” δέχτηκε μια απάντηση που μάλλον δεν είχε υπολογίσει.

Καθώς κανένας από τους δύο παίκτες δεν γνώριζε κάτι για τον αρχαίο ποιητή, θεώρησαν ότι η ερώτηση αφορά τον Homer Simpson, από το διάσημο καρτούν.

Έτσι, η απάντηση της επιλογής του πρώτου παίκτη – ως απάντηση στην τροφή των θεών – ήταν τα… ντόνατς, καθώς όπως είπε γνωρίζει πως αρέσουν πολύ στον Homer. Ο παρουσιαστής μπορεί να μην πίστευε στ’ αυτιά του με την απάντηση αυτή, ωστόσο ακολούθησε και δεύτερο “χτύπημα”, με τη δεύτερη παίκτρια να συμφωνεί κι αυτή ότι τα ντόνατς είναι η σωστή απάντηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα