Επίθεση με οξύ σε τρίχρονο αγόρι: Η κραυγή της μάνας και η σύλληψη των 4 δραστών

Επίθεση με οξύ σε τρίχρονο αγόρι: Η κραυγή της μάνας και η σύλληψη των 4 δραστών

Μετά από φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την βρετανική αστυνομία, τρεις ακόμη δράστες συνελήφθησαν για την "εσκεμμένη" επίθεση στο αγόρι-Εξιτήριο πήρε το παιδί

"Τι έχετε κάνει στο μωρό μου", φώναξε η μητέρα του τρίχρονου αγοριού όταν άγνωστοι άντρες του επιτέθηκαν με οξύ, προκαλώντας σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο. Τρεις ύποπτοι ηλικίας 22, 25, και 26 έχουν συλληφθεί, μετά τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την βρετανική αστυνομία.

Το φρικαλέο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην πόλη Worcester στο Λονδίνο. Το μωρό βρισκόταν με τη μητέρα του σε ένα μαγαζί όταν εκείνη άρχισε να ουρλιάζει πως επιτέθηκαν στο παιδί της και ζήτησε από αυτόπτες μάρτυρες να φωνάξουν ένα ασθενοφόρο.

ADVERTISING

Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και λίγες μέρες μετά πήρε εξιτήριο ενώ σύμφωνα με την αστυνομία είναι άγνωστο κατά πόσο τα εγκαύματα θα είναι μόνιμα και ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις από την επίθεση.

"Το παιδί ήταν με την οικογένεια του καθ΄ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο νοσοκομείο και βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή μαζί τους. Δε γνωρίζουμε ακόμη ποιο ήταν το μοτίβο των δραστών, όμως θέλουμε να μιλήσουμε με τους υπόπτους στις φωτογραφίες καθώς βρισκόντουσαν κοντά στο παιδί την ώρα της επίθεσης", είπε μέλος των αρχών.

Ένας ακόμη άνδρας, 39 χρονών, από το Wolverhampton, κρατείται από την αστυνομία και μαζί με τους άλλους 3 υπόπτους πιστεύεται ότι θα παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες για την έρευνα που διεξάγεται.

Πηγή: 

BBC, DailyMail

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοκ στη Βρετανία: Επιτέθηκαν με οξύ σε τρίχρονο αγόρι

SHARE:

24Media Network