Επίθεση στο Λονδίνο: Ο ήρωας Ρουμάνος σεφ που χτύπησε έναν δράστη και έσωσε 20 άτομα

Επίθεση στο Λονδίνο: Ο ήρωας Ρουμάνος σεφ που χτύπησε έναν δράστη και έσωσε 20 άτομα

Ένας Ρουμάνος σεφ μαζί με συναδέλφους του εξοπλίστηκαν με ό,τι βρήκαν μπροστά τους και αντιστάθηκαν στους τρεις δράστες δίνοντας μάχες σώμα με σώμα. Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος (ΣΚΛΗΡΑ ΠΛΑΝΑ)

Ο σεφ Florin Morariu, ο οποίος εργάζεται στο φούρνο Bread Ahead της Borough Market έχει χαρακτηρισθεί ως “ήρωας” από χρήστες του διαδικτύου και σαν παράδειγμα αυταπάρνησης και γενναιότητας μετά τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη.

Σε δηλώσεις του στο Associated Press ανέφερε: “Κοιτάζαμε έξω από το παράθυρο (του φούρνου) και είδαμε ότι όλοι ήταν πανικόβλητοι, όλοι έτρεχαν, άνδρες, γυναίκες. Άλλοι λιποθυμούσαν, άλλοι έπεφταν κάτω, και εμείς βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει”.

Όπως ανέφερε όταν βγήκε έξω είδε κάποιους να μαχαιρώνουν κόσμο. “Στην αρχή πάγωσα”, δήλωσε, “δεν ήξερα τι να κάνω”. Στη συνέχεια όμως, όπως ισχυρίζεται, χτύπησε έναν από τους δράστες στο κεφάλι με ένα μεγάλο κιβώτιο. Την ίδια ώρα, άλλοι συνάδελφοι του προσπαθούσαν να απωθήσουν τους μακελάρηδες από το σημείο, την ώρα που τραυματίες κείτονταν στο έδαφος.

“Ήρθε ένα αστυνομικό όχημα και φώναζαν στον κόσμο να φύγει. Τότε έπεσε μια χειροβομβίδα κρότου και άρχισα κι εγώ να τρέχω”, δήλωσε επίσης ο Morariu στο AP. Πρόσθεσε επίσης ότι έβαλε 20 άτομα μέσα στον φούρνο την ώρα που εκείνος έβγαινε από αυτόν και κατέβασε τα ρολά για να τους σώσει από τους μακελάρηδες που μαχαίρωναν κόσμο αδιακρίτως.

Στην αρχή των πλάνων που κατέγραψε ο ίδιος μπορείτε να δείτε κόσμο να εξοπλίζεται με ό,τι βρει μπροστά του.

Προσοχή στα παρακάτω βίντεο υπάρχουν σκληρά πλάνα:

Αναφορά μέσω Twitter στον σεφ έκανε και ο πρέσβης της Ρουμανίας στην Τυνησία, Dan Stoenescu:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα