Euro 2020: Άγγλοι οπαδοί μάζεψαν 140.000 υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός

Euro 2020: Άγγλοι οπαδοί μάζεψαν 140.000 υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός
Απογοητευμένοι οπαδοί των Άγγλων Matt Dunham / ASSOCIATED PRESS

Το αίτημα των Άγγλων βασίζεται σε δύο φάσεις για τις οποίες θεωρούν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε στον τελικό του Euro 2020.

Οι Άγγλοι δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την ήττα στο τελικό του Euro 2020 απέναντι στην Ιταλία και, καθώς έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του ματς, μάζεψαν 140.000 υπογραφές για να επαναληφθεί ο τελικός…

Όπως γράφει το Indy100, το αίτημά τους βασίζεται σε δύο φάσεις για τις οποίες θεωρούν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε.

Αφενός, το επικίνδυνο μαρκάρισμα του Ιταλού χαφ Ζορζίνιο στον Τζακ Γκρίλις και αφετέρου το βίαιο τράβηγμα του Τζόρτζιο Κιελίνι από την φανέλα του Μπουκάγιο Σακά.

Θα έπρεπε να τιμωρηθούν αμφότεροι με κόκκινη κάρτα, ισχυρίζονται οι.. αδικημένοι Άγγλοι.

Το αίτημα για την επανάληψη του ματς που έχει υποβληθεί από τον Sharon Guilmen αναφέρει τα παρακάτω:

“Ο αγώνας στις 11/07/2021 δεν ήταν καθόλου δίκαιος. Η Ιταλία έλαβε μόνο μια κίτρινη κάρτα, ενώ τραβούσαν με μανία τους Άγγλους παίκτες. Όλα αυτά τα σπρωξίματα, τα τραβήγματα και οι κλωτσιές.. και επετράπη στην Ιταλία να κερδίσει; Σίγουρα υπήρξε βοήθεια από τον διαιτητή. Έτσι όπως έπαιζαν θα έπρεπε να τους δοθεί κόκκινη κάρτα και ο αγώνας θα πρέπει να επαναληφθεί με έναν άλλο διαιτητή. Όλο αυτό δεν ήταν καθόλου δίκαιο”, τονίζεται.

Αν και περισσότεροι από 140.000 οπαδοί της Αγγλίας υπέγραψαν το εν λόγω αίτημα, το οποίο έχει ως στόχο τις 150.000 υπογραφές, είναι τελείως απίθανο η UEFA να το λάβει υπόψιν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα