Έβλεπαν πορνό στο Κοινοβούλιο

Έβλεπαν πορνό στο Κοινοβούλιο

Οι κάμερες "έκαψαν" τρεις υπουργούς στην Ινδία. Παρακολουθούσαν πορνό σε κινητό τηλέφωνο στο κοινοβούλιο. Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους (Vid)

Στα πράσα από τις τηλεοπτικές κάμερες πιάστηκαν τρεις Ινδοί υπουργοί που έβλεπαν πορνό σε κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι τρεις υπουργοί, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός που έχει το χαρτοφυλάκιο για γυναίκες και παιδιά, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Ο φακός τηλεοπτικών καμερών "συνέλαβε" τους τρεις υπουργούς από το κυβερνών κόμμα Bharatiya Janata Party (BJR) να παρακολουθούν ένα άσεμνο βίντεο, με τον έναν να το περνάει στον άλλο.

"Παραιτηθήκαμε για να μην ντροπιάσουμε το κόμμα μας και για να μην δώσουμε την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να διακόψει τις σημερινές διαδικασίες", ανέφερε ο υπουργός Συνεργασίας Laxman Savadi.

Εκτός από τον υπουργό Συνεργασίας, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο αρμόδιος υπουργός σε θέματα ανάπτυξης γυναικών και παιδιών C C Patil και ο υπουργός Λιμανιών και Αλιείας Krishna Palemar.

"Είναι μια ντροπιαστική πράξη. Οι τρεις υπουργοί υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να εξετάσει το περιστατικό", επισήμανε ο εκπρόσωπος του κόμματος Nirmala Sitharaman.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ινδοί υπουργοί έβλεπαν πορνό στο κοινοβούλιο

SHARE:

24Media Network