Εξαφάνιση οικογένειας στη Γαλλία: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιου

Εξαφάνιση οικογένειας στη Γαλλία: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιου

Τα γαλλικά ΜΜΕ δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την μυστηριώδη εξαφάνιση μιας τετραμελούς οικογένειας από την ανατολική Γαλλία. Εντοπίστηκε το όχημα του 21 ετών γιου και βασικού υπόπτου στην όλη υπόθεση

Έπειτα από μέρες ερευνών στα τυφλά, αναφορικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της τετραμελούς οικογένειας Τροαντέκ, οι αστυνομικές αρχές στη Γαλλία βρέθηκαν μπροστά σε δεύτερο σημαντικό εύρημα, σε διάστημα μόλις λίγων ωρών. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 21 ετών Σεμπαστιάν, γιου της οικογενείας και σύμφωνα με την αστυνομία βασικού υπόπτου για πιθανή δολοφονία των γονέων και της αδερφής του. Ο φοιτητής πληροφορικής εικάζεται πως στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το αυτοκίνητο μάρκας Πεζό και χρώματος λευκού ή μπεζ, βρέθηκε στο πάρκινγκ εκκλησίας στην συνοικία Μεάν Πενοέ στην περιοχή των ναυπηγείων Σαν Ναζέρ, κοντά από την πόλη Ναντ. Καθώς ο 21χρονος θεωρείται και ο βασικός υπαίτιος της εξαφάνισης, οι αρχές αναζητούσαν αρχικά το αυτοκίνητο, το μόνο της οικογενείας που δεν είχε εντοπιστεί, σε πάρκινγκ αεροδρομίων.

Εξαφάνιση οικογένειας στη Γαλλία: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιου

Η οικογένεια Τροαντέκ ζούσε στην πόλη Ορβόλ της ανατολικής Γαλλίας, όταν οι συγγενείς και φίλοι έχασαν κάθε επαφή μαζί τους, στις 16 Φλεβάρη. Η αδερφή της μητέρας της τετραμελούς οικογένειας ειδοποίησε τις αρχές, καθώς από την επομένη, 17 του μήνα, κανένα από τα κινητά τηλέφωνα των μελών δεν πραγματοποίησε κλήση. Για μέρες οι αρχές, που στο ένταλμα έρευνας ανέφεραν πως βασικός ύποπτος και πιθανότατα αυτουργός μαζικής δολοφονίας της οικογένειάς του, κινούνταν στα τυφλά, μέχρι να βρεθεί στην άκρη του δρόμου στην πόλη Μπρεστ το παντελόνι και η κάρτα υγεία της 18χρονης αγνοούμενης και κόρης των Τροαντέκ.

Εξαφάνιση οικογένειας στη Γαλλία: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιου

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλούν τα ευρήματα, καθώς, το παντελόνι εντοπίστηκε εκατοντάδες χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας, ενώ το αυτοκίνητο σε τελείως διαφορετική περιοχή. Οι πρώτες έρευνες στην κατοικία της οικογένειας, οδήγησαν τις αρχές στην ανακάλυψη ίχνων αίματος σε διάφορα σημεία, καθώς και σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα.

Για να πάρετε μια εικόνα, δείτε στο χάρτη τον τόπο κατοικίας και εργασίας των μελών της οικογενείας και τα σημεία όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα ευρήματα:

Ο 49χρονος πατέρας, εργάζεται εδώ και δέκα χρόνια σε εταιρία φωτιστικών, ενώ η μητέρα στη εφορία της Νάντ. Ο 21 ετών γιος τους Σεμπαστιάν είναι φοιτητής, όπως και η μικρότερη αδερφή του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ OUEST - FRANCE

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ με εξαφάνιση 4μελούς οικογένειας. O γιος στο στόχαστρο των ερευνών

SHARE: