Γαλλία: Ένας νεκρός και μία αγνοούμενη από την κακοκαιρία

Γαλλία: Ένας νεκρός και μία αγνοούμενη από την κακοκαιρία
Κακοκαιρία στη Γαλλία AP

Οι σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν τη Γαλλία είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ακόμη μια γυναίκα.

Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας ο οποίος αγνοείτο στη νότια Γαλλία μετά τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή το Σαββατοκύριακο, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ακόμη μια γυναίκα, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Ο 56χρονος δημοτικός υπάλληλος της Βαλ ντ’ Εγκουάλ εντοπίστηκε νεκρός στο χωριουδάκι Ταλεϊράκ, από τους πυροσβέστες που τον αναζητούσαν από την Κυριακή, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων. Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί και η γυναίκα, μια νοσηλεύτρια τα ίχνη της οποίας χάθηκαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η 64χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή του Πον ντ’ Ερό όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα νερά. Το όχημα βρέθηκε άδειο και σχεδόν διαλυμένο από το ισχυρό ρεύμα, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.

Οι αρχές έχουν χάσει κάθε ελπίδα ότι η γυναίκα θα βρεθεί ζωντανή. «Θα χρειαζόταν κάποιο θαύμα» είπε χαρακτηριστικά ο νομάρχης της περιφέρειας Γκαρ, Ντινιέ Λογκά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα