Γαλλία: Προεκλογική φωτογραφία του Μακρόν με… τρίχα για πουλόβερ

Γαλλία: Προεκλογική φωτογραφία του Μακρόν με… τρίχα για πουλόβερ
Εμ. Μακρόν AP

Η προσωπική φωτογράφος του Γάλλου προέδρου μοιράστηκε σπάνια στιγμιότυπα του Εμ. Μακρόν με ξεκούμπωτο πουκάμισο μια "ανάσα" πριν την ώρα της κάλπης.

Με τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία να απέχει λιγότερο από μια εβδομάδα ο Εμμάνουελ Μακρόν βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση προκειμένου να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους μια “ανάσα” πριν την ώρα της κάλπης.

Πιστή του ακόλουθος η προσωπική του φωτογράφος Soazig de la Moissoniere που καλύπτει την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων του προσφέροντας μοναδικά στιγμιότυπα.

Η νεαρή φωτογράφος διατηρεί λογαριασμό στο instagram με περισσότερους από 170.000 ακόλουθους, μέσω του οποίου μοιράζεται σπάνια πλάνα από την καθημερινότητα του Μακρόν.

Έτσι έγινε και το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η Soazig de la Moissoniere μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Μακρόν στη Μασσαλία.

Μεταξύ των φωτογραφιών που δημοσίευσε, υπήρξε μία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς πρόκειται για τον Γάλλο πρόεδρο καθισμένο σε έναν καναπέ, χαμογελαστό με ανάλαφρη διάθεση και… ξεκούμπωτο πουκάμισο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα