Γερμανία: Μαθητές και δάσκαλοι ελληνικών σχολείων συμμετέχουν στις δράσεις της δομής “Εις το όνομα του Άλκη”

Γερμανία: Μαθητές και δάσκαλοι ελληνικών σχολείων συμμετέχουν στις δράσεις της δομής “Εις το όνομα του Άλκη”
Facebook/@Εις το Όνομα του Άλκη - In The Name Of Alkis

Σε μια προσπάθεια να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στην Ελλάδα, μαθητές και δάσκαλοι ελληνικών σχολείων στη Νυρεμβέργη, συμμετέχουν έμπρακτα στις δράσεις της δομής "Εις το όνομα του Άλκη".

Φορώντας φανέλες διάφορων ελληνικών ομάδων, μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Νυρεμβέργης και εκπαιδευτικοί των ελληνικών σχολείων στην πόλη, δίνουν το «παρών» στην καμπάνια της δομής «Εις το όνομα του Άλκη», βάζοντας έτσι και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα, με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της δομής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «τα παιδιά και οι δάσκαλοι φόρεσαν φανέλες ελληνικών ομάδων και φωτογραφήθηκαν στέλνοντας μήνυμα υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης και της ευγενούς άμιλλας».

Όπως υπογραμμίζει στην ανάρτησή της η δομή, «μέλη από όλον κόσμο, μας στέλνετε καθημερινά τις φωτογραφίες σας και σας ευχαριστούμε για αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δορυφόρο Μονάχου που στηρίζει τις δράσεις της δομής και μας κοινοποίησε τις φωτογραφίες».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα