Γιατί στέλνουν αεροπλάνα γεμάτα με πατάτες στην Ιαπωνία

Γιατί στέλνουν αεροπλάνα γεμάτα με πατάτες στην Ιαπωνία
Τηγανητές πατάτες McDonald's iStock

Ξέμειναν από πατάτες τα McDonalds της Ιαπωνίας λόγω των προβλημάτων στην εισαγωγή του προϊόντος. Τρία μεγάλα φορτία αναμένεται να φτάσουν αεροπορικώς στη χώρα για να εφοδιάσουν τη γνωστή αλυσίδα.

Τρία αεροπλάνα φορτωμένα με πατάτες αναμένεται να προσγειωθούν στην Ιαπωνία, η οποία τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει μεγάλη έλλειψη στο προϊόν, λόγω της κρίσης στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Τόσο οι πρόσφατες πλημμύρες στο λιμάνι του Βανικούβερ στον Καναδά, όσο και η πανδημία του κορονοϊού, έχουν προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις στον κλάδο του εμπορίου και της αγοράς.

Μάλιστα, τα εστιατόρια McDonalds στην Ιαπωνία ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι μικραίνουν μέχρι νεωτέρας τη μερίδα πατάτας που προσφέρουν στους πελάτες τους, αφού έχει παρουσιαστεί μεγάλο πρόβλημα στην εισαγωγή του προϊόντος.

Έτσι, σύμφωνα με το Bloomberg.com, τρία αεροσκάφη τύπου 747 που περιλαμβάνουν φορτία με πατάτες, θα συμβάλουν στη αύξηση των τοπικών αποθεμάτων της γνωστής αλυσίδας, η οποία διαθέτει 3.000 καταστήματα στην χώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα