Γκάλοπ News 24/7: Έκαναν σωστά Χάρι και Μέγκαν που έφυγαν από το παλάτι;

Γκάλοπ News 24/7: Έκαναν σωστά Χάρι και Μέγκαν που έφυγαν από το παλάτι;
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν σε επίσκεψή τους στον Καναδά AP

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ να αποποηθούν τα βασιλικά αξιώματα προκάλεσε σάλο σε όλο τον πλανήτη. Πώς σχολιάζουν το γεγονός οι Έλληνες;

Αν μη τι άλλο ταραγμένη είναι η ευρύτερη περιοχή του Μπάκινχαμ στη Μεγάλη Βρετανία τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, να απαρνηθούν τους επίσημους ρόλους τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε αρχικά στις 8 Ιανουαρίου, μέσω του Instagram, πως παραιτείται από τα βασιλικά του αξιώματα και σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά. Αμέσως το παλάτι με μια λιτή ανακοίνωση, είπε πως θα χρειαστεί χρόνος να διευθετηθούν πολύπλοκα θέματα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα συνεκλήθη οικογενειακό συμβούλιο.

 Εκεί, η βασίλισσα Ελισάβετ -που είχε προκαλέσει συζητήσεις όταν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της δεν συμπεριέλαβε φωτογραφία των Χάρι-Μέγκαν- έδωσε το πράσινο φως στο ζευγάρι να αναζητήσει ένα μέλλον «πιο ανεξάρτητο από τη βασιλική οικογένεια».

Όπως ήταν φυσικό, το “Megxit” μονοπώλησε το ενδιαφέρον ανά τον κόσμο, τόσο στα social media όσο και έξω από αυτά. Η πρωτοφανής κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ, προκάλεσε συζητήσεις και διαφωνίες.

Το News 24/7 βγήκε στον δρόμο και ρώτησε τους πολίτες. Όπως φαίνεται, το …παγκόσμιο trend του Megxit απασχόλησε και τους Έλληνες με άλλους να σχολιάζουν πως «Πλέον θα δουν πως είναι η πραγματική ζωή, αλλά όταν το μετανιώσουν θα είναι αργά» και άλλους να επικροτούν λέγοντας «Καλά έκαναν! Θύμωσαν τη βασίλισσα αλλά δεν πειράζει». Υπήρξε μάλιστα η άποψη πως πρόκειται για «Επαναστατική κίνηση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα