Χάρι – Μέγκαν: “Καυτό ραντεβού” του πρίγκιπα με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά το Megxit

Χάρι – Μέγκαν: “Καυτό ραντεβού” του πρίγκιπα με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά το Megxit
AP

Σήμερα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι, που αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τα καθήκοντά τους.

Σήμερα, Δευτέρα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του δεύτερου γιου της Νταϊάνα, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος αποφάσισε με τη σύζυγό του και Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τον ρόλο των «ανώτερων μελών» της βασιλικής οικογένειας

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φέρεται να έχει εξοργιστεί με την απόφαση του εγγονού της, έχει συγκαλέσει σήμερα έκτακτη οικογενειακή συνάντηση, η οποία έχει χαρακτήρα άτυπου Συμβουλίου του Στέμματος. Σε αυτή το παρών θα δώσουν ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο ίδιος ο Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά, μαζί με τον γιο της Άρτσι, και αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Πολλοί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ θεωρούν τη Μέγκαν Μαρκλ «πέτρα του σκανδάλου», υποστηρίζοντας ότι παρασύρει τον πρίγκιπα Χάρι σε «ανάρμοστη» συμπεριφορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα