Γνωρίστε το "Κτήνος", τη νέα τεθωρακισμένη λιμουζίνα του Τραμπ

Η καινούργια τεθωρακισμένη Cadillac του Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη
Η καινούργια τεθωρακισμένη Cadillac του Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη AP

Η εξελιγμένη έκδοση της προεδρικής λιμουζίνας διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα τζάμια και αεροστεγή καμπίνα ώστε ο Αμερικανός πρόεδρος να είναι πλήρως προστατευμένος από χημικές και βιολογικές επιθέσεις.

Η τελευταία έκδοση της τεράστιας θωρακισμένης λιμουζίνας του προέδρου των ΗΠΑ, γνωστή ως «The Beast» (Το Κτήνος), έκανε την πρώτη της εμφάνιση την Κυριακή στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Στις φωτογραφίες από την παρθενική εμφάνιση του νέου προεδρικού οχήματος μάκρας Cadillac, απεικονίζονται πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να... γυαλίζουν το υπερπολυτελές όχημα που κατασκευάστηκε από την General Motors Co.

ADVERTISING

Η πρώτη έκδοση του «Κτήνους» εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2009 λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ομπάμα μάλιστα είχε πει χαριτολώγοντας ότι το σασί της έχει μέγεθος δεξαμενής και ότι οι τεχνολογίες που υποστηρίζει είναι τόσο προηγμένες που θα μπορούσε να καλέσει από την καμπίνα του πυρηνικό υποβρύχιο.

Η εξελιγμένη έκδοση της προεδρικής λιμουζίνας που θα μεταφέρει τον Τραμπ διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα τζάμια και αεροστεγή καμπίνα ώστε ο Αμερικανός πρόεδρος να είναι πλήρως προστατευμένος από χημικές και βιολογικές επιθέσεις. Υπσοτηρίζει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας και ηλεκτρονικά αντίμετρα υψηλής τεχνολογίας.

Η νέα Cadillac του Τραμπ κατασκευάστηκε από την General Motors Co
Η νέα Cadillac του Τραμπ κατασκευάστηκε από την General Motors Co AP
Η νέα προεδρική λιμουζίνα διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα τζάμια και αεροστεγή καμπίνα
Η νέα προεδρική λιμουζίνα διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα τζάμια και αεροστεγή καμπίνα AP
Πηγή: 

Reuters

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
SHARE:

24Media Network