H Νίνι Λαάκσονεν κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

default image

Η 30χρονη καλλονή ανέφερε ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος την παρενόχλησε στα παρασκήνια της τηλεοπτικής εκπομπής του Ντέιβιντ Λέτερμαν (Vid)

Η πρώην Μις Φινλανδία, Νίνι Λαάκσονεν είναι η 12η κατά σειρά γυναίκα που καταγγέλλει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας σε εφημερίδα της χώρας της, μόλις δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, η 30χρονη ανέφερε ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος της έπιασε τα οπίσθια, στα παρασκήνια της τηλεοπτικής εκπομπής του Ντέιβιντ Λέτερμαν στις 26 Ιουλίου του 2006, λίγο πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού Μις Υφήλιος που χρηματοδοτούσε ο ίδιος ο Τραμπ.

“Μας φωτογράφιζαν έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού, πριν την εκπομπή. Ο Τραμπ στεκόταν δίπλα μου και ξαφνικά μου χούφτωσε τα οπίσθια. Δεν νομίζω ότι το είδε κανείς, αλλά εγώ ταράχτηκα”, ανέφερε η 30χρονη προσθέτοντας:

“Κάποιος μου είπε ότι άρεσα στον Τραμπ, επειδή έμοιαζα με τη Μελάνια, όταν ήταν νεότερη. Αηδίασα μ’ αυτό που άκουσα”, πρόσθεσε η Λαάκσονεν.

Η καταγγελία της πρώην Μις Φινλανδία, έρχεται λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη της πρωταγωνίστριας σε ταινίες πορνό, Τζέσικα Ντρέικ. Η Ντρέικ εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε “σφιχτά” και τις φίλησε “χωρίς να ζητήσει άδεια”.

Αφού έφυγε από το δωμάτιο η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. “Τι θέλεις; Πόσα;”, φέρεται να την ρώτησε. Σημειώνεται ότι η πρώην πορνοστάρ είναι γνωστή για τη μάχη της κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.

Ο ίδιος ο Τραμπ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει τονίσει ότι… κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμες ώστε να θέλει να τις προσεγγίσει, ενώ το επιτελείο του κάνει λόγο για εκστρατεία προπαγάνδας από το στρατόπεδο της Κλίντον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα