Η 57η επέτειος που έγινε viral: Ποτέ δεν είναι αργά για σμόκιν, λουλούδια και σοκολατάκια

Η 57η επέτειος που έγινε viral: Ποτέ δεν είναι αργά για σμόκιν, λουλούδια και σοκολατάκια

Γιόρτασαν την 57η επέτειό τους στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Αυτό όμως δεν απέτρεψε τον Τζιμ Ράσελ από το να κάνει την πιο υπέροχη έκπληξη στη σύζυγό του (pics)

Φόρεσε το σμόκιν του και την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο με μια αγκαλιά λουλούδια και σοκολατάκια ανά χείρας. Ήταν η 57η επέτειός τους και η ασθένειά της δεν έπρεπε να την επισκιάσει.

"Γνωριζόμαστε όλη μας τη ζωή, απλά υπήρξε μια περίοδος που δεν δίναμε σημασία ο ένας στον άλλο!" λέει η Έλινορ. "Την ξέρω από τότε που ήταν κοριτσάκι με κοτσίδες. Τη θυμάμαι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου" συμπληρώνει ο Τζιμ.

Η Έλινορ και ο Τζιμ Ράσελ μεγάλωσαν δίπλα δίπλα, σε μια γειτονιά της Georgia των ΗΠΑ.

Η σχέση τους άνθισε όταν εκείνος επέστρεψε στην παιδική του γειτονιά από το μέτωπο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου υπηρέτησε σαν πιλότος βομβαρδιστικών, με περισσότερες από 30 αποστολές στη Γερμανία.

Κλέφτηκαν στις 20 Μαΐου 1958, "μια σκοτεινή, βροχερή μέρα".  

Η 57η επέτειός τους, μπορεί να τους βρήκε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, όμως ήταν πέρα για πέρα ξεχωριστή.

Οι εγγονές της Έλινορ περιποιήθηκαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ της γιαγιάς τους προτού ο Τζιμ κάνει την εμφάνισή του φορώντας το σμόκιν που αγόρασε όταν είχαν ξεκινήσει μαθήματα χορού.

Οι δυο τους δείπνησαν μαζί στο δωμάτιο, βλέποντας την αγαπημένη τους εκπομπή στην τηλεόραση.

"Περάσαμε υπέροχα" είπε η Έλινορ. "Είναι τόσο βαρετό να κάθεσαι σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, που όταν τον είδα να μπαίνει μέσα, με έκανε να χαμογελάσω όπως τις παλιές καλές μέρες που πηγαίναμε οι δυο μας για χορό".

Η 57η επέτειος που έγινε viral: Ποτέ δεν είναι αργά για σμόκιν, λουλούδια και σοκολατάκια

(Πηγή: ABC)

SHARE:

24Media Network