Η απάντηση του Κίμελ στις προσβολές Τραμπ: “Μήπως είναι ώρα φυλακής για εσένα;”

Διαβάζεται σε 2'
O Jimmy Kimmel
O Jimmy Kimmel AP Photo/Chris Pizzello

Ο παρουσιαστής της 96ης Απονομής των Βραβείων Όσκαρ Τζίμι Κίμελ απάντησε στις επικρίσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Στο προσβλητικό σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ για την διοργάνωση 96η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ και συγκεκριμένα, για τα σχόλια απέναντι του, απάντησε ο παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς, Τζίμι Κίμελ.

Λίγο πριν το τέλος της τελετή απονομής, ο Τζίμι Κίμελ, διάβασε στη σκηνή ένα σχόλιο που ανέβασε για αυτόν και τα βραβεία στο Truth Social, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής απάντησε με αποστομωτικό τρόπο, λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό του Dolby Theater.

«Υπήρξε ποτέ χειρότερος παρουσιαστής από τον Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ; Στο άνοιγμα του, ήταν ένας μέτριος άνθρωπος, που προσπαθεί πολύ σκληρά  να γίνει κάτι που δεν είναι αλλά και που ποτέ δε μπορεί να γίνει. Διώξτε τον Κίμελ και αντικαταστήστε τον ίσως με ένα, όχι πια δημοφιλή, αλλά φθηνό ‘ταλέντο’ του ABC, τον Γιώργο Σλοπανόπουλο. Θα τους έκανε όλους να φαίνονται επί σκηνής πιο μεγαλοπρεπείς, ισχυρούς και πιο σαγηνευτικούς. Επίσης, ένα πολύ κακό πολιτικά ορθό σόου εδώ και χρόνια. Ασύνδετο, βαρετό και πολύ άδικο. Γιατί δεν δίνουν Όσκαρ σε αυτούς που το αξίζουν; Ίσως έτσι το κοινό τους και η τηλεοπτική δημοτικότητα θα ανέλθει ξανά από τα βάθη. Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά!».

Διαβάζοντας το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ, ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ με το κοινό στο Dolby Theater να τον αποθεώνει και να ξεσπά σε χειροκροτήματα για την ευφυή απάντηση στον πρώην πρόεδρο. Συγκεκριμένα, ο Κίμελ απάντησε «Δείτε αν μπορείτε να μαντέψετε ποιος πρώην πρόεδρος μόλις δημοσίευσε αυτό στο Truth Social».

Ο Κίμελ έκανε μια τελευταία αιχμή, εκφράζοντας την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο Τραμπ είχε μείνει ξύπνιος για να παρακολουθήσει την απονομή. Και συνέχισε λέγοντας «Ευχαριστώ Πρόεδρε Τραμπ. Ευχαριστώ που μας είδες. Εκπλήσσομαι… μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα