Η Μέρκελ τρέμει ξανά: Το τρίτο επεισόδιο εντείνει την ανησυχία για την υγεία της

Η Μέρκελ τρέμει ξανά: Το τρίτο επεισόδιο εντείνει την ανησυχία για την υγεία της
Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Φινλανδός πρωθυπουργός Άντι Ρίνε AP

Τα σενάρια που διατυπώνονται στα γερμανικά ΜΜΕ από ειδικούς, εμφανίζουν διάφορες παθογένειες ως πιθανές αιτίες των επεισοδίων. Η ίδια η Μέρκελ, πάντως, με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει πως είναι καλά.

Εντείνεται η ανησυχία για την υγεία της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ μετά το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε, το οποίο την εμφανίζει να τρέμει και πάλι ανεξέλεγκτα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού Άντι Ρίνε στο Βερολίνο.

Το τρίτο αυτό κατά σειρά επεισόδιο που σημειώνεται σε διάστημα ενός μήνα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό.

Αρχικά, τόσο η ίδια όσο και το επιτελείο της είχαν σπεύσει να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για αντίδραση στην αφυδάτωση που αντιμετωπίστηκε με… αρκετό νερό.

Τα προηγούμενα επεισόδια

Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνης, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.

Τα σενάρια που διατυπώνονται στα γερμανικά ΜΜΕ από ειδικούς, εμφανίζουν διάφορες παθογένειες ως πιθανές αιτίες των επεισοδίων αυτών, από υπερθυρεοειδισμό ή υπογλυκαιμία έως ιδιοπαθή τρόμο. Η ίδια η Μέρκελ, πάντως, με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει πως είναι καλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα