Κορονοϊός: Η μετάλλαξη έχει εξαπλωθεί και στην Ιρλανδία

Κορονοϊός: Η μετάλλαξη έχει εξαπλωθεί και στην Ιρλανδία
Άντρας στην Ιρλανδία AP

"Οι περαιτέρω εξετάσεις θα καθορίσουν σε ποιο βαθμό έχει εξαπλωθεί η μετάλλαξη στην Ιρλανδία", τόνισε ο αρχίατρος του Εθνικού Εργαστηρίου Ιολογίας του Δουβλίνου.

Η Ιρλανδία επιβεβαίωσε σήμερα ότι κυκλοφορεί στη χώρα η ιδιαίτερα μολυσματική μετάλλαξη του νέου κορονοϊού η οποία εμφανίστηκε στη Βρετανία και οδήγησε σε αλλεπάλληλες ταξιδιωτικές απαγορεύσεις από πολλές χώρες του κόσμου.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι εντοπίσαμε τη νέα παραλλαγή του SARS-CoV-2» αφού το Εθνικό Εργαστήριο Ιολογίας του Γιουνιβέρσιτι Κόλετζ του Δουβλίνου ανέλυσε το γονιδίωμά του, ανέφερε ο αρχίατρος Τόνι Χόλοχαν.

Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

«Οι περαιτέρω εξετάσεις, τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, θα καθορίσουν σε ποιο βαθμό» έχει εξαπλωθεί η μετάλλαξη αυτή στην Ιρλανδία, πρόσθεσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα