Η Mia Khalifa αποκάλυψε τι ομάδα είναι και οι οπαδοί διχάστηκαν

Η Mia Khalifa αποκάλυψε τι ομάδα είναι και οι οπαδοί διχάστηκαν

Η γνωστή περσόνα των κοινωνικών δικτύων αποκαλύπτει την ομάδα ποδοσφαίρου που υποστηρίζει και συνεχίζει τη μάχη υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών

Η Mia Khalifa είναι περσόνα των social media, πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, παρουσιάστρια αθλητικών event, ενώ τελευταία ασχολείται και με τη μαγειρική.

Σε δουλειά να βρίσκεται δηλαδή.

Τις τελευταίες ώρες αποκάλυψε δε και ποια ομάδα υποστηρίζει. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη βρετανική West Ham. Η όλη… αποκάλυψη έγινε φυσικά μέσω instagram από το Λονδίνο.

“Next year’s our year #ForeverBlowingBubbles #AndForeverEatingWaffles”, έγραψε μάλιστα στη λεζάντα που συνοδεύει τη σχετική ανάρτηση, επικαλούμενη το διάσημο σύνθημα των οπαδών της Ham, “Blowing Bubbles”.

Παρόλα αυτά, η όλη αποκάλυψη δεν ενθουσίασε τους οπαδούς της West Ham, με πολλούς να σχολιάζουν πως η νεαρή “δεν ξέρει ούτε έναν παίκτη της ομάδας μας”.

Άλλοι έγραψαν πάντως πως λόγω της Mia, πλέον θα γίνουν οπαδοί της ομάδας του Λονδίνου, ενώ άλλοι πίστευαν πως υποστηρίζει τη Λίβερπουλ λόγω των αναρτήσεων που είχε κάνει υπέρ του Κάριους μετά τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπάρχουν και κάποιοι που έγραψαν δε, πως η 25χρονη παρακολούθησε πέρυσι πολλούς αγώνες της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Κι ακόμη μια ανάρτηση από τους δρόμους του Λονδίνου:

 

Σε άλλη ανάρτησή της η Khalifa που είναι και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών ανά τον πλανήτη, κοινοποίησε φωτογραφία με την οποία καλεί τις αρχές του Ιράν να επιτρέπουν στις γυναίκες να εισέρχονται στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε με αφορμή το μουντιάλ που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη Ρωσία.

“Τα αθλήματα ενώνουν τους ανθρώπους και όσοι θέλουν να μετέχουν σε αυτά, πρέπει να έχουν δικαίωμα να τα παρακολουθούν. Η πρώτη μου αγάπη δεν ήταν κάποιο αγόρι, αλλά μια ομάδα. Τα περισσότερα δάκρυα που έχουν ξοδέψει ήταν για κάποιο αγώνισμα, τόσα που δεν μπορώ να τα μετρήσω. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορώ να μπω σε κάποιο στάδιο εξ αιτίας του φύλου μου”, γράφει μεταξύ άλλων η Khalifa.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα