Η Ντάουνινγκ Στριτ απολογείται στο Παλάτι για τα πάρτι πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Η Ντάουνινγκ Στριτ απολογείται στο Παλάτι για τα πάρτι πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου
Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με τη βασίλισσα Ελισάβετ AP

Συγνώμη για τα πάρτι την ημέρα πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου ζητάει η Ντάουνινγκ Στριτ από το Παλάτι. Σάλος με τις αποκαλύψεις.

Συγγνώμη από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ζήτησε η Ντάουνινγκ Στριτ για τα δύο πάρτι του προσωπικού στο Νο 10 το βράδυ πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Οι συγκεντρώσεις, τις οποίες αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα The Telegraph, πραγματοποιήθηκαν στις 16 Απριλίου 2021 και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον είπε ότι είναι “βαθιά λυπηρό που αυτό έλαβε χώρα σε περίοδο εθνικού πένθους” όπως αναφέρει το BBC.

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν φαίνεται να ήταν σε κανένα από τα πάρτι – ωστόσο αντιμετωπίζει ερωτήσεις σχετικά με την υποτιθέμενη παραβίαση των κανόνων του Covid στο Νο 10.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις οδήγησαν σε αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία αντιπαραβάλλουν τη συμπεριφορά του υπαλλήλου Νο 10 με φωτογραφίες της Βασίλισσας να κάθεται μόνη στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, λόγω των περιορισμών του Covid.

Οι δύο συγκεντρώσεις προσωπικού, στις 16 Απριλίου πέρυσι, πραγματοποιήθηκαν σε μια εποχή που οι περιορισμοί για τον κορονοϊό απαγόρευαν τον συγχρωτισμό σε εσωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα