Η οικογενειακή φωτογραφία του Ουίλιαμ και της Κέιτ για τις εορτές πήγε πολύ λάθος

Διαβάζεται σε 2'
Η οικογενειακή φωτογραφία του Ουίλιαμ και της Κέιτ για τις εορτές πήγε πολύ λάθος
O Oυίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους, στις εκδηλώσεις για την ενθρόνιση του Καρόλου, το Μάιο. Pool Photo via AP Daniel Leal

H οικογενειακή φωτογραφία της οικογένειας του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για τα Χριστούγεννα έγινε viral. Ο λόγος είχε να κάνει με άκρα που λείπουν από δυο μέλη.

Κατά παράδοση, στο Μπάκιγχαμ είχαν φωτογράφιση εν όψει των εορτών Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους ντύθηκαν casual και στήθηκαν μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Κάτι όμως, ήταν πολύ λάθος στο αποτέλεσμα. Δηλαδή, στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το Παλάτι και τα μέλη της οικογένειας.

Όπως παρατήρησαν οι χρήστες τωνsocial media όταν είδαν μπροστά τους το στιγμιότυπο, από το χέρι του 5χρονου πρίγκιπα Λουί λείπει ένα δάχτυλο (το μεσαίο) και από την Αικατερίνη της Βρετανίας, Πριγκίπισσα της Ουαλίας (όπως αναφέρεται η Μίντλετον) λείπει η μία πατούσα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο 10χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ εμφανίζονται αρτιμελείς.

Θα λέγατε πως το photoshop που έκανε ο φωτογράφος, τον οποίον εμπιστεύτηκε η βασιλική οικογένεια δεν ήταν το πλέον επιτυχημένο.

Ούτε ότι είναι 100% αποτυχημένο.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Δεν είχαν μάτια γερακιού όσοι τσέκαραν το στιγμιότυπο πριν αποφασίσουν ότι είναι το κατάλληλο προς δημοσίευση. Αλλιώς θα εντόπιζαν ότι το μεσαίο δάχτυλο του μικρού που είναι πίσω από την πλάτη της καρέκλας στην οποία κάθεται η Σάρλοτ.

Όπως θα έβλεπαν και ότι λείπει η μια κνήμη της Κέιτ -είναι πίσω από το πόδι που φαίνεται, με το πόδι της καρέκλας να μη βοηθά την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ‘αδυναμίες’ έκαναν το στιγμιότυπο viral. Οπότε, στο τέλος της ημέρας, η δουλειά έγινε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα