Πρόσφερε 100 εκ. σε όποιον γοητεύσει την ομοφυλόφιλη κόρη του και απέτυχε

Πρόσφερε 100 εκ. σε όποιον γοητεύσει την ομοφυλόφιλη κόρη του και απέτυχε

Η ομοφυλόφιλη Τζίτζι Τσάο ζητεί από τον πατέρα της, να αποδεχθεί τη σχέση της με μια γυναίκα. Ο επιχειρηματίας πρόσφερε 100 εκ. ευρώ σε κάθε επίδοξο "γαμπρό"

Η ομοφυλόφιλη κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία του Χονγκ Κονγκ, ο οποίος υποσχέθηκε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στον άνδρα που θα καταφέρει να την γοητεύσει, παρακάλεσε σήμερα τον πατέρα της να αποδεχθεί την επιλογή της, καθώς και τη σύντροφό της.

Στην επιστολή αυτή που αρχίζει με την προσφώνηση "Αγαπητέ μπαμπά", η 33χρονη Τζίτζι Τσάο ζητεί από τον πατέρα της, τον Σέσιλ, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας ακινήτων, να θεωρήσει τη σύντροφό της, την Σον Ιβ, "ένα φυσιολογικό και αξιοπρεπές ανθρώπινο ον".

Η Τζίτζι και η Σον είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια και φέρεται ότι παντρεύτηκαν το 2012 στη Γαλλία.

"Ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα να καταλάβεις πώς μπορώ να έχω αισθήματα για μια γυναίκα. Δυσκολεύομαι αληθινά να το εξηγήσω και η ίδια. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αυτό είναι όλο, αργά και ήσυχα", γράφει στη μεγάλη αγγλόφωνη εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, την "Σάουθ Τσάινα Μόρνινγκ Ποστ".

Η νεαρή γυναίκα διατυπώνει την παράκλησή της αφού ο 77χρονος Σέσιλ Τσάο διπλασίασε πρόσφατα την "προίκα γάμου" της σε ένα δισεκατομμύριο δολάρια Χονγκ Κονγκ (σχεδόν 95 εκαττομμύρια ευρώ), τα οποία υποσχέθηκε να δώσει σε όποιον άνδρα δεχόταν εκείνη να παντρευτεί.

Χιλιάδες "γαμπροί"

Η πρώτη προσφορά είχε προσελκύσει όχι λιγότερους από 20.000 υποψήφιους και είχε προβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σ' όλο τον κόσμο.

Στην επιστολή της, η Τζίτζι λέει πως συγχωρεί τον πατέρα της γι' αυτή την ταπείνωση επειδή πιστεύει ότι ενήργησε καλή τη πίστει και εκφράζει τη λύπη της επειδή μπορεί να τον άφησε να πιστέψει ότι υπάρχει περίπτωση να συνταχθεί με την άποψή του.

"Υπάρχουν πολλοί καλοί άνδρες. Όμως δεν είναι για μένα", απάντησε. "Γι' αυτά που λυπάμαι είναι ότι αγνοείς πόσο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη από τη ζωή μου είμαι και ότι υπάρχουν πλευρές της ζωής μου που δεν μοιράζεσαι μαζί μου".

Ο Σέσιλ Τσάο, προσωπικότητα της ελίτ του Χονγκ Κονγκ, εμφανίζεται συχνά δημοσίως συνοδευόμενος από τις τελευταίες -νεαρές- κατακτήσεις του και είχε κάποτε υποστηρίξει πως έχει γνωρίσει, με τη βιβλική σημασία της λέξης, 10.000 γυναίκες.

Οι πολιτικές ενώσεις μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου δεν επιτρέπονται στο Χονγκ Κόνγκ, καθώς ο πληθυσμός αυτού του εδάφους της νότιας Κίνας παραμένει συντηρητικός στα θέματα της κοινωνίας παρά τη φήμη του Χονγκ Κονγκ ως μιας σύγχρονης, κοσμοπολίτικης και ανεκτικής μεγαλούπολης.

Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε εκεί μόλις το 1991.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δίνει 65.000.000$ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του

SHARE:

24Media Network