Η Σάνα Μάριν ζει πια ως μια κοινή θνητή

Διαβάζεται σε 3'
Η Σάνα Μάριν ζει πια ως μια κοινή θνητή
Σάνα Μαρίν Olivier Hoslet, Pool Photo via AP

Χώρισε, άφησε την πρωθυπουργία και είναι πια ελεύθερη να χαρεί τη ζωή της χωρίς έγνοιες.

Η Σάνα Μάριν ζει μια ελεύθερη και ξέγνοιαστη ζωή, μετά τον χωρισμό της και την αποχώρησή της από την πρωθυπουργία της Φινλανδίας.

Η 38χρονη τέως πρωθυπουργός και ηγέτιδα των Σοσιαλδημοκρατών ανέβασε την Τρίτη στο Instagram άλμπουμ από καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς προορισμούς, με μαγιό και σορτσάκι, αποσπώντας περισσότερα από 120.000 likes.

Οι τελευταίοι μήνες της στην πρωθυπουργία της Φινλανδίας ήταν πολύ αγχωτικοί. H εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι απειλές πως η χώρα της θα μπορούσε να ακολουθήσει, το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη χρήση κοκαΐνης σε πάρτι με φίλους και οι αναφορές για το ενδεχόμενο να έχει απατήσει τον σύζυγό της με τον οποίο τελικά χώρισαν, την επηρέασαν πολύ ψυχολογικά, όπως παραδέχθηκε η ίδια.

Η Σάνα Μάριν βρέθηκε στη δίνη της σκληρής κριτικής του φινλανδικού Τύπου για τον τρόπο ου διαχειρίστηκε το διαζύγιό της με τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Μάρκους Ράικονεν, με τον οποίον ήταν για 19 χρόνια μαζί. «Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Σάννα Μάριν ήταν ηγέτιδα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος από το 2020 μέχρι το 2023, μέλος του Κοινοβουλίου της Φινλανδίας από το 2015 έως το 2023 και υπουργός Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών από τις 6 Ιουνίου 2019 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Μετά την αποχώρηση του Άντι Ρίνε από τη θέση του πρωθυπουργού της Φινλανδίας, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα επέλεξε τη Μάριν στις 8 Δεκεμβρίου 2019 ως την υποψήφια του κόμματος για πρωθυπουργό της Φινλανδίας.

Μετά την ορκωμοσία της στο Κοινοβούλιο, η Μάριν έγινε σε ηλικία 34 ετών η νεότερη ηγέτης κράτους στον κόσμο και η νεότερη πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της χώρας της. Ήταν επίσης η τρίτη γυναίκα που ηγήθηκε της κυβέρνησης στη Φινλανδία μετά τις Ανέλι Γιαατενμάκι και Μάρι Κιβινιέμι, οι οποίες και οι δυο ήταν μέλη του Κεντρώου Κόμματος.

Πλέον, μετά την απομάκρυνσή της από τα ηνία της χώρας, η ίδια μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εκεί μοιάζει περισσότερο με influencer, παρά με πολιτικό. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό!

Η πρώην πρωθυπουργός δείχνει να έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της, μακριά από την πίεση και την τοξικότητα της πολιτικής. Σε μια σειρά από πρόσφατες φωτογραφίες της, ποζάρει στο φακό στο Παρίσι, ενώ έδειξε και μερικές εικόνες από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο.

Σε άλλες φοράει μαγιό και σε άλλες εμφανίζεται ξέγνοιαστη, σε καλοκαιρινό φόντο.

«Τυχαία επιλεγμένες φωτογραφίες από τα πρόσφατα ταξίδια μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα