Η σύζυγος του Στρος Καν τον έδιωξε από το σπίτι

Η σύζυγος του Στρος Καν τον έδιωξε από το σπίτι

Νέοι μπελάδες για τον Ντομινίκ Στρος Καν. Η Αν Σινκλέρ, δεν άντεξε άλλο τις περιπέτειές του και του έδειξε την έξοδο

Του στάθηκε όταν τον κατηγορούσαν για απόπειρα βιασμού. Ήταν δίπλα του σε όλη την περιπέτεια με την καμαριέρα, το γυαλί όμως ράγισε  και σήμερα τον χώρισε.

Ο λόγος για την ισχυρή κληρονόμο  έργων τέχνης και διευθύντρια έκδοσης  της Γαλλικής έκδοσης της Huffington Post, Αν Σίνκλερ και τον πρώην Μίστερ Δ.Ν.Τ Ντομινίκ Στρος Καν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του εβδομαδιαίου περιοδικού Closer  περιγράφει τον Στος Καν  ως "καταρρακωμένο, σε κατάθλιψη". Μάλιστα αναφέρει ότι  έχει εκδιωχθεί από το πολυτελές διαμέρισμα της πλατείας Βοζ που ζούσε με τη σύζυγό του επί 20 χρόνια.

Το  σκανδαλοθηρικό περιοδικό αναφέρει "Το  ζευγάρι γιόρτασε τα 21 χρόνια γάμου πέρυσι τον Νοέμβριο. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να υπερασπιστεί τον σύζυγό της από την ώρα της σύλληψής του για βιασμό στις 14 Μαίου 2011 στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης. Όλα όμως τώρα τελείωσαν, η Ανν Σινκλέρ γύρισε τη σελίδα".

Ο Στρος Καν, προς το παρόν έχει εγκατασταθεί σε ένα δικό του διαμέρισμα και είναι "καταρρακωμένος, σε κατάθλιψη" όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε δημοσιογράφο του άλλου σκανδαλοθηρικού γαλλικού περιοδικού Paris Match.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 28 Απριλίου στα γενέθλια του πολιτικού Julien Dray. Στις 5 Ιουνίου η Ανν Σινκλέρ εμφανίστηκε μόνη στην προβολή του ντοκυμαντέρ του Μπερνάρ Ανρί-Λεβύ και , σύμφωνα με το περιοδικό, είχε ήδη χωρίσει από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Γαλλίας.

SHARE:

24Media Network