Η υφήλιος φλέγεται και ο Τραμπ ασχολείται με το “Dancing with the stars”

Η υφήλιος φλέγεται και ο Τραμπ ασχολείται με το “Dancing with the stars”
Τραμπ AP

Μπορεί ο πλανήτης να κρέμεται από τα χείλη του και από τις επιλογές του, ο Ντόναλντ Τραμπ ομως δεν χάνει το κέφι του και προτρέπει το κοινό να ψηφίσει για συγκεκριμένο υποψήφιο στο dancing with the stars.

Την ώρα που ο πλανήτης φλέγεται και εντάσεις υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, ο Ντόναλντ Τραμπ ασχολείται με το… dancing with the stars.

Ασχολείται μάλιστα για τα καλά αφού μέσα από τον επίσημο προεδρικό λογαριασμό στο twitter κάνει… καμπάνια υπέρ του Σιν Σπάισερ ο οποίος συμμετέχει στην αμερικανική version του παιχνιδιού.

Ο Σπάισερ, βέβαια, δεν είναι ένας τυχαίος τύπος. Αντιθέτως, ο Τραμπ τον ξέρει πολύ καλά αφού ο εν λόγω ήταν ο επικεφαλής της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου (για μικρό διάστημα πάντως, το 2017).

Ο πρόεδρος δεν ξέχασε το συνοδοιπόρο του και έσπευσε να πείσει το αμερικανικό κοινό να ψηφίσει υπέρ του αφού “είναι πάντα εκεί για μας”.

Στα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε ένας μικρός χαμός από χρήστες οι οποίοι χλεύαζαν τον πρόεδρο για την επιλογή του και το timing αυτής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα