Ινδία: Συνετρίβη ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας – Νεκρός ο αρχηγός Άμυνας

Ινδία: Συνετρίβη ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας – Νεκρός ο αρχηγός Άμυνας
Ο αρχηγός του επιτελείου Άμυνας της Ινδίας, Μπίπιν Ράβατ AP Photo, File

Ελικόπτερο του στρατού της Ινδίας που μετέφερε τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ινδίας συνετρίβη στο Ταμίλ Ναντού. Μεταξύ των νεκρών ο στρατηγός Μπιπίν Ραουάτ, η σύζυγός του και 11 άλλοι άνθρωποι.

Ελικόπτερο του στρατού της Ινδίας συνετρίβη στη νότια πολιτεία Ταμίλ Ναντού με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της Ινδίας, στρατηγό Μπίπιν Ράβατ, σύμφωνα με την Ινδική Πολεμική Αεροπορία (IAF) να επιβαίνει στο ελικόπτερο.

Ο στρατηγός Μπιπίν Ραουάτ, η σύζυγός του και 11 άλλοι άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου που τους μετέφερε σήμερα στη νότια Ινδία, ανακοίνωσε η Ινδική Πολεμική Αεροπορία.

Ο 63χρονος Ραουάτ είχε διοριστεί ως ο πρώτος αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας της Ινδίας (CDS) από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στα τέλη του 2019.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στο μεσημέρι (τοπική ώρα) κοντά στην πόλη Κουνούρ και στους νεκρούς περιλαμβάνονται τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου Mi-17V5, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία με μήνυμά της στο Twitter.

Βίντεο από τον συνεργάτη του Reuters, ANI και τοπικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν διασώστες να καταβρέχουν τα συντρίμμια του ελικόπτερου σε δασώδη περιοχή.

Τα αίτια της συντριβής και τα στοιχεία των άλλων επιβατών δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Η IAF είπε ότι “έχει διαταχθεί έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα