ΗΠΑ: 87χρονη πάλεψε με διαρρήκτη και μετά τον κέρασε φαγητό

ΗΠΑ: 87χρονη πάλεψε με διαρρήκτη και μετά τον κέρασε φαγητό
Χέρια ηλικιωμένης Getty Images/iStockphoto

Ένας 17χρονος διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας. Εκείνη προέβαλε σθεναρή αντίσταση κι όταν ο νεαρός είδε ότι δεν τα βγάζει πέρα της αποκάλυψε ότι είχε να φάει μέρες.

Όλοι ξέρουμε ότι όταν κάποιος επισκεφτεί το σπίτι μιας γιαγιάς, το κέρασμα είτε γλυκού είτε φαγητού είναι σχεδόν πάντα δεδομένο. Η 87χρονη Marjorie Perkins, από το Brunswick στο Maine των ΗΠΑ, αποτελεί μια ακραία επιβεβαίωση της συνήθειας αυτής…

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Guardian, στις 2:00 τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου, η Perkins ενώ κοιμόταν, ξαφνικά ξύπνησε, όταν πάνω από το κεφάλι της στεκόταν ένας 17χρονος με ένα μαχαίρι, ο οποίος εργαζόταν ως κηπουρός της. Ο ανήλικος την απείλησε, λέγοντας “θα σε μαχαιρώσω”.

Της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει και να τη γρονθοκοπεί. Η ηλικιωμένη κατάφερε πάνω στην πάλη να αρπάξει μια καρέκλα, την οποία χρησιμοποίησε σαν ασπίδα και κατάφερε να αποκρούσει χτυπήματα του διαρρήκτη.

Η πάλη σταμάτησε όταν ο 17χρονος της εκμυστηρεύτηκε ότι πεινούσε αφάνταστα και ότι δεν είχε φάει εδώ και μέρες. Τότε, η 87χρονη του έδωσε φυστικοβούτυρο, κράκερς, δύο μανταρίνια και ρόφηματα πρωτεΐνης. Όσο ο νεαρός έτρωγε, η Perkins βρήκε την ευκαιρία να καλέσει την αστυνομία.

Ο διαρρήκτης διέφυγε πριν φτάσουν στο σημείο οι αρχές, αλλά τελικώς εντοπίστηκε λίγο αργότερα μερικά τετράγωνα πιο κάτω και συνελήφθη.

Η ηλικιωμένη είπε ότι ευελπιστεί να του δοθεί βοήθεια για να μπει στον ίσιο δρόμο, ενώ σχολίασε πως ο 17χρονος έκανε “πολύ καλή δουλειά” με το κούρεμα του γρασιδιού της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα