ΗΠΑ: Aνεμοστρόβιλος “σάρωσε” την Ιντιάνα – Τρεις νεκροί

Διαβάζεται σε 1'
Καταστροφές από κακοκαιρία στις ΗΠΑ (αρχείου)
Καταστροφές από κακοκαιρία στις ΗΠΑ (αρχείου) (AP Photo/Chris Seward)

Ισχυρός ανεμοστρόβιλος χτύπησε την περιοχή της Ιντιάνα των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. (Βίντεο)

Σφοδρές καταιγίδες σάρωσαν το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών το βράδυ της Πέμπτης (14/3) προκαλώντας ανεμοστρόβιλους, ένας από τους οποίους στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους στην Ιντιάνα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ABC οι τρεις άνθρωποι που σκοτώθηκαν βρίσκονταν σε ένα κάμπινγκ με τροχόσπιτα στο Γουίντσεστερ, στη γειτονιά της Ιντιάνα.

Η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία (NWS) εξέδωσε προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλους, η οποία αφορά περισσότερους από 13 εκατομμύρια ανθρώπους στο κέντρο της χώρας, και ανέφερε πως ένας «πολύ επικίνδυνος ανεμοστρόβιλος» έπληξε την πολιτεία του Οχάιο.

«Είναι μια απόλυτη καταστροφή», δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της πόλης Ίντιαν Λέικς που βρίσκεται στην πολιτεία αυτή. «Ποτέ σε όλη τη ζωή μου δεν είχα δει κάτι τέτοιο», είπε η Άμπερ Φέιγκαν στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, «στο κέντρο της πόλης η κατάσταση είναι «αληθινά πολύ κακή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα