ΗΠΑ: Αντιδράσεις για την δήλωση του Τζο Ρόγκαν για τα εμβόλια και τους νέους

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για την δήλωση του Τζο Ρόγκαν για τα εμβόλια και τους νέους
Ο Τζο Ρόγκαν AP

Αναστάτωση έχει προκαλέσει μια δήλωση του γνωστού παρουσιαστή Τζο Ρόγκαν, ο οποίος σχολίασε ότι οι νέοι και υγιείς άνθρωποι θα μπορούσαν να μην κάνουν εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο γνωστός παρουσιαστής podcast των ΗΠΑ, Τζο Ρόγκαν, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με μια δήλωσή του, στην οποία ανέφερε ότι οι νέοι, και υγιείς άνθρωποι θα μπορούσαν να αποφύγουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο παρουσιαστής, όπως αναφέρει το BBC, απάντησε στα σχόλια υποστηρίζοντας όμως ακόμη την άποψή του σχετικά μετα εμβόλια και τους νέους ανθρώπους.

Δεν είμαι κατά των εμβολίων. Πιστεύω ότι είναι ασφαλείς και ενθαρρύνω πολλούς ανθρώπους να τα πάρουν”, σχολίασε ο Ρόγκαν.

Ο παρουσιαστής έκανε το σχόλιο κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast του στις 23 Απριλίου λέγοντας στους ακροατές “Αν είσαι υγιές άτομο, και ασκείσαι όλη την ώρα, και είσαι νέος, και τρως καλά, δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για το εμβόλιο.”

Απαντώντας στο σχόλιό του ο Ρόγκαν είπε ότι το επιχείρημα ότι οι νέοι χρειάζονται το εμβόλιο έχει νόημα “για άλλους ανθρώπους”, ενώ δήλωσε πως δεν είναι αυθεντία. “Δεν είμαι γιατρός ούτε είμαι σεβαστή πηγή πληροφοριών, ακόμη και για μένα” είπε.

Ο παρουσιαστής έχει λάβει πολλές φορές αρνητικές αντιδράσεις για τα σχόλια που κάνει αρκετές φορές στο podcast του και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι τα σχόλιά του είχαν ληφθεί εκτός πλαισίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα