ΗΠΑ: Δάσκαλος σπρώχνει με βία 4χρονο κοριτσάκι και το αφήνει να κλαίει στο πάτωμα

ΗΠΑ: Δάσκαλος σπρώχνει με βία 4χρονο κοριτσάκι και το αφήνει να κλαίει στο πάτωμα
Η στιγμή που δάσκαλος σπρώχνει με βία 4χρονο κοριτσάκι

"Την έσπρωξε σαν ζώο, τι άκαρδος άνδρας", δήλωσε η μητέρα του νήπιου. Στο φως της δημοσιότητας το βίντεο από τη στιγμή που ο δάσκαλος του νηπιαγωγείου σπρώχνει δυνατά στο στήθος το κοριτσάκι και εκείνο χτυπάει στο έδαφος.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ο δάσκαλος ενός παιδικού σταθμού έσπρωξε με βία ένα 4χρονο κοριτσάκι ρίχνοντάς το στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια μιας άλλης δασκάλας.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 21 Ιουνίου, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα στο εσωτερικό της τάξης, ο δάσκαλος σπρώχνει το κοριτσάκι στο στήθος με αποτέλεσμα εκείνο να πέσει στο έδαφος και να αρχίζει να κλαίει δυνατά, ενώ εκείνος συνεχίζει να τραγουδάει και να κοιτάζει τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης. Μετά από περίπου ένα λεπτό, ο ίδιος σηκώνεται από την καρέκλα του και κρατώντας την από τη μέση τη βγάζει έξω.

Μάλιστα, η δασκάλα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην τάξη φαίνεται να παρακολουθεί ατάραχη το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια κλείνει την πόρτα και αποχωρεί χωρίς να αντιδράσει.

Πρόκειται για τον Τζέιμς Τσιολίνο, δάσκαλο του παιδικού σταθμού Wilde Kingdom Early Learning Center, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση για το περιστατικό της 21ης Ιουνίου.

Μιλώντας στο κανάλι WKRC-TV, η διευθύντρια του παιδικού σταθμού Fairfield, Λίζα ΜακΜίλιον, δήλωσε πως “στο συγκεκριμένο βίντεο υπάρχει η αλήθεια που χρειάζεται” και πρόσθεσε πως “και η ίδια ως μητέρα ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν άκουσε το κλάμα του κοριτσιού. Ως διευθύντρια γνωρίζω όλα αυτά τα παιδιά και ξέρω πώς κλαίνε”. Στη συνέχεια, ανέφερε πως και οι δυο εκπαιδευτικοί απολύθηκαν, αφού φυσικά τους κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές.

Χωρίς να μπορεί να πιστέψει όσα είδε, η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού δεν έκρυψε την οργή της, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρεις μήνες από το περιστατικό, μιλώντας και εκείνη στο WKRC-TV, δήλωσε πως “την έσπρωξε σαν ζώο. Ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει τίποτα πέρα από το να παίζει, να τρώει και να κοιμάται. Την έσπρωξε με δύναμη στο στήθος της και ενώ είναι ξαπλωμένη κάτω και κλαίει αυτός συνεχίζει να κάνει ό,τι κάνει; Τι άκαρδος άνδρας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version