Την σκότωσε μπροστά στα παιδιά τους σε κρουαζιέρα – Τόλμησε να του ζητήσει διαζύγιο

Την σκότωσε μπροστά στα παιδιά τους σε κρουαζιέρα – Τόλμησε να του ζητήσει διαζύγιο
ΗΠΑ: Χτύπησε τη σύζυγο του μέχρι θανάτου επειδή ζήτησε διαζύγιο Facebook

Ο 42χρονος δράστης δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του και φέρεται να αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης και πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

Ο 42χρονος Kenneth Manzanares το 2017 και κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στην Αλάσκα δολοφόνησε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους, αφού εκείνη ζήτησε διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα πορίσματα του δικαστηρίου της Αλάσκα που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, ο Kenneth και η Kristy ξεκίνησαν έναν άγριο καυγά μπροστά στα παιδιά τους, κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη ζήτησε διαζύγιο. Η 38χρονη μητέρα ανακοίνωσε πως επρόκειτο να κατέβει στην επόμενη στάση και πως θα επέστρεφε στην πόλη Utah, όπου το ζευγάρι διέμενε.

Εκείνος απαίτησε από τα παιδιά να απομακρυνθούν από το δωμάτιο, όπως και έκαναν.

Λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν την μητέρα τους να ουρλιάζει και αμέσως έτρεξαν πίσω ζητώντας από τον πατέρα τους να τους ανοίξει την πόρτα. Όμως εκείνος αρνήθηκε.

Περνώντας από το μπαλκόνι ενός γειτονικού δωματίου στο δικό τους, είδαν τον Kenneth να χτυπά βίαια την Kristy η οποία κείτονταν στο πάτωμα.

Τα δύο αδέρφια της Κρίστι έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Γρήγορα έφτασε και ιατρική βοήθεια από το κρουαζιερόπλοιο και προσπάθησαν να επαναφέρουν την Kristy στη ζωή. Τα τραύματά της όμως, ήταν θανάσιμα.

Σύμφωνα μάλιστα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ο Kenneth “δικαιολόγησε” την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως η Kristy δεν σταματούσε να γελάει μαζί του.

Ο Kenneth Manzanares, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστηρίου της Αλάσκα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, καθώς και πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα