Επτά τραυματίες από πυροβολισμούς κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Μιλγουόκι

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στα προάστια του Μιλγουόκι

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς στα προάστια του Μιλγουόκι, κατά πάσα πιθανότητα επειδή ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγο και την κόρη του που εργάζονταν εκεί.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, η τοπική αστυνομία αναζητά έναν μαύρο Αμερικανό ο οποίος διέφυγε με ένα αυτοκίνητο Μάζντα.

Από τους επτά τραυματίες, οι τέσσερις φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα. Η κατάσταση των υπόλοιπων τριών δεν έχει διευκρινιστεί.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς της κωμόπολης Μπρούκφιλντ, στα προάστια του Μιλγουόκι με σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει ξιπόλητη από το κτίριο και να τρέχει στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου "ουρλιάζοντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας βοήθεια".

"Επαναλάμβανε συνέχεια: πυροβόλησαν τη μητέρα μου", είπε ο μάρτυρας αυτός. Ένας δεύτερος υποστήριξε ότι είδε μια γυναίκα να τρέχει στο δρόμο, καταδιωκόμενη από έναν ένοπλο.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το ινστιτούτο ομορφιάς βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Σέρατον όπου το 2005, σε παρόμοιο επεισόδιο σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network