ΗΠΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα σε ραντεβού για να εκδικηθεί τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί

ΗΠΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα σε ραντεβού για να εκδικηθεί τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί
facebook

Ο άντρας που κατάφερε να διαφύγει τραυματισμένος από την επίθεση, είχε γνωρίσει την Νίκα Νικουμπίν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών Plenty of Fish.

Γυναίκα στη Νεβάδα των ΗΠΑ μαχαίρωσε Αμερικανό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου, ως αντίποινα για τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί το 2020 που σκοτώθηκε σε επίθεση αμερικανικού drone, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η Νίκα Νικουμπίν φέρεται να γνώρισε τον άντρα μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών Plenty of Fish και οι δυο τους συνευρέθηκαν στο ξενοδοχείο Sunset Station του Λας Βέγκας, στις 5 Μαρτίου, όπως αναφέρει η New York Post.

Η 21χρονη κάλυψε τα μάτια του άνδρα κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης τους και τον μαχαίρωσε στον λαιμό, όμως ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει τραυματισμένος και να καταγγείλει το περιστατικό.

Η κοπέλα συνελήφθη και φέρεται να απέδωσε το συμβάν ως κίνηση εκδίκησης για τον θάνατο του Κασέμ Σουλεϊμάνι σε αμερικανική επίθεση κοντά στη Βαγδάτη τον Ιανουάριο του 2020. Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ληστεία.

Ο Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης, υποστράτηγος και επικεφαλής της δύναμης Κουντς, αρμόδιας για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό των Φρουρών της Επανάστασης, σκοτώθηκε την 3η Ιανουαρίου 2020 σε αεροπορικό πλήγμα στον χώρο του αεροδρομίου της Βαγδάτης που είχε διαταχθεί από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα