ΗΠΑ: “Γύρνα πίσω στη χώρα σου” – Βίαιη επίθεση σε 91χρονο Μεξικανό

ΗΠΑ: “Γύρνα πίσω στη χώρα σου” – Βίαιη επίθεση σε 91χρονο Μεξικανό

Ο Ροντόλφο έκανε βόλτα την ημέρα της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα τον έσπρωξε και άρχισε να τον χτυπάει με ένα τούβλο, φωνάζοντάς του να γυρίσει πίσω στη χώρα του, στο Μεξικό.

Με δάκρυα στα μάτια ο 91χρονος Ροντόλφο Ροντρίγκεζ περιγράφει την ανελέητη επίθεση που έγινε εις βάρος του από μια μητέρα και μια ομάδα ανδρών. Ο Ροντόλφο έκανε βόλτα την ημέρα της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ, όταν μια γυναίκα τον έσπρωξε και άρχισε να τον χτυπάει με ένα τούβλο, φωνάζοντάς του να γυρίσει πίσω στη χώρα του, στο Μεξικό.

“Δε μπορώ να περπατήσω πια”, δήλωσε στο CNN ο 91χρονος. “Δεν έπεσα καν πάνω στο παιδί της… μόνο την προσπέρασα και εκείνη με έσπρωξε στο έδαφος και με χτυπούσε ανελέητα”.

Ο Ροντόλφο είχε ταξιδέψει στην Καλιφόρνια από το Μεξικό, για να επισκεφτεί την οικογένειά του όπως και κάθε χρόνο. Όπως δήλωσε ο ανιψιός του όλοι τον γνωρίζουν στην γειτονιά πλέον, αφού οι μεσημεριανές βόλτες μετά το φαγητό ήταν μια συνήθεια του 91χρονου.

Σύμφωνα με τις αρχές, μια γυναίκα και τρεις άνδρες είναι ύποπτοι για την επίθεση, ενώ δε γνωρίζουν ποια θα μπορούσαν να ήταν τα κίνητρα των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα